Saptămâna Națională a Voluntariatului ALTFEL, ediția 2020. Vezi cum poți participa


Saptămâna Națională a Voluntariatului 2020

A.O. „Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală ANIMA” în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret din cadrul DÎTS Bălți, cu ajutorul financiar oferit de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova din resursele alocate sectorului de tineret implementează proiectul „Saptămâna Națională a Voluntariatului 2020 – ALTFel”.

Saptămâna Națională a Voluntariatului reprezintă un eveniment național anual de promovare a voluntariatului şi de recrutare a voluntarilor care asigură formarea deprinderilor de a face voluntariat printr-o conlucrare eficientă a tinerilor, autorităţilor publice locale, businessului responsabil social, mass-mediei locale şi naţionale, societăţii civile, persoanelor publice şi cetăţenilor în organizarea şi desfăşurarea unor activităţi sociale, de caritate, ecologice, de instruire etc.

Care este programul?

Saptămâna Națională a Voluntariatului 2020 ALTFel va avea loc în perioada 4-11 octombrie 2020 în cadrul a minimum 25 de unități teritorial-administrative și va fi realizat cu suportul a 27 de parteneri locali aleși în calitate de coordonatori locali ai SNV 2020. Organizatorii urmăresc atragerea a peste 600 de voluntari care vor organiza 125 de activități de voluntariat. La fel, vor fi organizate cinci activități tematice online pentru voluntarii SNV 2020 ALTFel.

Anima invită partenerii locali (reprezentant al Centrelor de Tineret, al Asociației Obștești, Instituției de Învățământ, reprezentant APL sau orice persoană cu inițiativă și implicată comunitar) să se înregistreze până pe 10 septembrie 2020 AICI, la adresa de e-mail ngo.anima@gmail.com sau la numărul de telefon 068 00 87 55.

Anima invită voluntarii SNV 2020 ALTFel, în localitatea care o reprezintă (sau care nu cunosc detalii despre Coordonatorul local din localitatea lor/au nevoie de mentorat și ghidare, pentru a se implica în activitățile de voluntariat) să se înregistreze până pe 2 octombrie 2020 la următorul link.

Ce vor avea de câștigat participanții?

Proiectul asigură premii și certificate pentru partenerii locali, entitățile atrase în inițiativă, reprezentanții APL-urilor implicați în inițiativă și voluntari.

Pentru a urmări activitățile din cadrul SNV 2020 și a vă înscrie ca participant în cadrul acestui program de activități online, accesați pagina de Facebook.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Foto // Proiectul de Vară al AO The Moldova Project
Next Participă la programul de voluntariat, dezvoltat de CIR „Pro Bono” și Sozialer Friedensdienst Kassel
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × five =