Europe Café – Centrul de Informare al Uniunii Europene la Chișinău – își deschide ușile


europe cafe eveniment de deschidere

Europe Café – Centrul de Informare al Uniunii Europene la Chișinău – își deschide ușile, pe 1 octombrie la ora 11.00. Din cauza pandemiei de COVID-19 și necesitatea respectării cu strictețe a măsurilor de siguranță, evenimentul de deschidere va avea loc în format online.

Versiunea online a Europe Cafe va putea fi urmărită pe pe privesc.eu și pe pagina de Facebook a Delegației UE la Chișinău. Notează-ți în agendă data de 1 octombrie!

Europe Café este un loc unic, amplasat într-o clădire istorică în centrul Chișinăului, dar care are, totodată, un design modern și inovativ. Astfel, Europe Café va deveni un centru cultural și informativ al Uniunii Europene la Chișinău.

Europa Café va găzdui evenimente în care publicul va putea afla mai multe despre Uniunea Europeană și Statele sale membre, cultura și istoria lor, precum și asistența pe care UE și Statele sale membre, ca Echipa Europa, le oferă pentru beneficiul cetățenilor Republicii Moldova. Odată ce situația epidemiologică va permite acest lucru, publicul va fi invitat să se alăture expozițiilor, atelierelor și meselor rotunde, precum și să se bucure de atmosfera din Europa Café, cu o publicație interesantă.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cunoaște mai multe despre strategii de finanțare a organizațiilor non-guvernamentale, alături de Ana Indoitu
Next Wokshop gratuit: Cum devii designer grafic?
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − nine =