(FOTO) Youth.md recomandă: localuri eco friendly în Chișinău

eco friendly, restaurante chisinau,localuri eco chisinau, recomandare youth

Am ajuns în ziua în care Pământul se luptă cu oamenii ca să-şi redobândească casa. Suntem învăluiţi de mult gunoi, gunoi care, din păcate, nu se reciclează, iar noi trebuie să acţionăm şi să salvăm ce a mai rămas.

Demne de urmat sunt unele localuri din Chişinău, precum GoFresh Bistro şi Tucano Coffee, care au înlocuit sau renunţat la plastic. Probabil pare imposibil, însă nimic nu e posibil până ce nu încerci.

GoFresh Bistro e o cafenea cu sucuri fresh şi mâncăruri vegane, organice. Sunt întru-totul adepţi ai mediului şi doresc ca planeta să devină cât mai curată, iar din această cauză, au ales să folosească veselă biodegradabilă. ,,E un fir de verde în care se produce continuu pasiunea discretă care se respiră: fresh revoluţionar pentru viaţă”. Localul se găseşte în inima Chişinăului, pe strada Vlaicu Pîrcălab 70.

Tucano Coffee e mai mult decât un local în care se serveşte cafea de specialitate, promovând în întreaga lume filosofia sa ,,Love.Peace.Coffee”. Au în vedere două aspecte: gândirea out of the box şi creativitatea, evitând soluţiile previzibile. În fiecare an încearcă să fie tot mai aproape de conceptul eco-friendly şi din acest motiv, folosesc ambalaje ecologice, 100%  reciclabile. Tind ca toate produsele lor şi vesela pe care o folosesc să fie reutilizată şi reciclată.  Poţi vizita acest local pe strada Alexandru cel Bun 91 sau strada Puşkin 15, de asemenea, în inima capitalei.

Contribuie şi tu la ocrotirea şi îmbunătăţirea mediului, fiindcă rănind natura, ne rănim pe noi înşine. Ia cea mai bună decizie şi alege localurile cărora le pasă de casa noastră, Pământ. Alege să fii verde, să fii eco, fiindcă schimbarea începe de la tine!

Reporter: Tomov Ana-Maria

Fotografă: Argentina Botezatu

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Devino voluntar în cadrul organizației „Concordia”
Next „Vreau și eu să învăț!” - campania de colectare a rechizitelor școlare pentru copiii defavorizați
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × four =