Prima instruire de orientare în carieră marca Youth.md – „Un Pas Spre Succes”


La data de 11 septembrie între orele 10:00-16:00 la Biblioteca Municipala B.P. Hașdeu a avut loc prima instruire în cadrul programului de orientare în carieră „Un Pas Spre Succes”. Participanții au avut parte de activități interactive despre utilizarea talentului în optimizarea viitorului profesional.

Prima activitate de care au avut parte participanții a fost cunoașterea reciprocă și formarea noilor prietenii. Candidații au făcut cunostință prin diferite activități: reflecție în oglinda (dezvoltarea abilităților de coordonare), descrierea personalității prin intermediul animalelor (asociații de caracter), activități de inteligență (IQ), activitate de atenție (dans și observație), activitate spirituală (imagini). Candidații, de asemenea, au avut parte de activități în grup (descrierea problemelor sociale și soluții).

A treia activitate s-a bazat pe un test de inteligență la care candidații au răspuns la întrebări cu ajutorul cărora și-au aflat aptitudinile în legătură cu domeniul și profesia în care se descurca cel mai bine. Foarte multe răspunsuri au coincis cu personalitatea participanților si cu pasiunile lor.

Participanții au rămas cu impresii bune și foarte satisfăcuți de prima instruire despre orientare în carieră și sunt nerăbdători de următoarele care urmează să aibă loc.

Proiectul este susținut financiar în cadrul Programului municipal de granturi mici – 2021, lansat de către Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău

Nu ezita să ne urmăresti și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

 Reporter Youth.md: Leahu Dumitrița

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tinerii din întreaga țară sunt invitați să se înscrie la Tabăra de toamnă FINEDU Camp 2021
Next Seminar cu experți internaționali: „Hip-hop. Predarea în limba tinerilor”
Nicoleta Geru
About the author

Nicoleta Geru

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 4 =