Programul de Burse în Drept şi Ştiinţe Umaniste pentru tinerii de etnie romă, anul academic 2018-2019

burse de studii, burse pentru tinerii romi, Fondul de Educaţie pentru Romi,

Foto simbol: thebestcolleges.org

Fondul de Educaţie pentru Romi, prin intermediul Centrului Naţional al Romilor, anunţă lansarea Programului de Burse în Drept şi Ştiinţe Umaniste în Republica Moldova pentru anul academic 2018-2019.

Programulu de Burse în Drept şi Ştiinţe Umaniste reprezintă o bursă academică acordată pe bază de merit, adresată doar studenţilor romi, care sunt cetăţeni sau rezidenţi permanenţi ai Republicii Moldova, Rusia şi Ucraina. Candidaţii eligibili trebuie să urmeze studii de colegiu, licenţă, master şi doctorat la universităţile acreditate de stat, în ţara de origine sau reşedinţă.

Condiţii de eligibilitate:
– Să se declare deschis etnici romi;
– Să fie studenți curenți sau să fie înmatriculaţi o universitate/colegiu acreditată de stat, în Republica Moldova, în anul academic 2018-2019;
– Studiile la distanță nu sunt eligibile;
– Studiile cu frecvență redusă nu sunt eligibile pentru etapa de licenţă, sunt eligibile doar pentru studiile de master și doctorat;
– Aplicanții reînscriși în programul de burse și aflați în situația repetării anului nu sunt eligibili în concursul pentru burse;
– Programul de burse acceptă drept eligibile doar aplicațiile candidaților care vor să continue studiile pentru nivelul următor.

Înregistrarea la programul de burse va fi efectuată online, accesând acest link. În prima etapă candidații vor transmite formularul online, iar la etapa a doua se va transmite Certificatul de înmatriculare și certificatul taxei de şcolarizare (toamna anului 2018). Termenul limită de înregistrare este 14 mai 2018.

Informaţii suplimentare vor fi obţinute la Natalia Duminica, Coordonator Naţional, Programul de Burse în Drept şi Ştiinţe Umaniste al Fondului de Educaţie pentru Romi, la următoarele date de contact: n.duminica@romaeducationfund.org şi (00373) 69 674307.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB// Operator de date la „DevelopmentAid”, part-time și full-time
Next „Singurele limite care există, sunt în mintea ta”. 6 principii de viață ale legendarului Walt Disney
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + eleven =