„TRANSFORMER” – program educațional pentru dezvoltarea pozitivă a tinerilor


Se dă start înscrierilor la programul „TRANSFORMER – program educațional pentru dezvoltarea pozitivă a tinerilor”, marca MilleniuM!

TRANSFORMER este un program care, prin traininguri, workshopuri și activități non-formale, contribuie la dezvoltarea personală și profesională a tinerilor și adolescenților pentru ai pregăti să facă față provocărilor pe care le prezintă viitorul și să contribuie la o bună pregătire pentru angajarea în câmpul muncii. Toate activitățile din cadrul programului sunt axate pe dezvoltarea cunoștințelor și abilităților participanților pentru a produce schimbarea majoră pe care ne-o propunem și anume dezvoltarea gândirii pozitive a tinerilor, a atitudinilor pozitive asupra lor și a celor din jur și adaptarea acțiunilor pozitive în raport cu societatea și îndeosebi în procesul lor de transformare!

Domeniile principale abordate în cadrul programului:

1. Activism civic Voluntariatul în dezvoltarea personală; Avantajele activismului civic; Oportunități de implicare și diversitatea domeniilor;

2. Dezvoltare personală; Cunoașterea și aprecierea de sine; Misiune, Viziune, Valori personale; Dezvoltarea abilităților necesare societății contemporane;

3. Dezvoltarea competențelor; Public speaking și improvizație;
Managementul timpului; Managementul luării deciziilor;
Managementul finanțelor;

4. Ghidare în carieră; Identificarea nevoilor, intereselor, valorile şi capacităţile personale; Planificarea carierei; Marketing personal;
Drepturile angajaților și angajatorului;

5. Drepturile Omului; Drepturile și libertățile fundamentale
Importanța respectării drepturilor omului și a demnității umane
Spargerea stereotipurilor

6. Antreprenoriat social; Cadrul legislativ în domeniul antreprenoriatului; Trenduri de inovare socială;
Oportunități de dezvoltare a unei afaceri în republica Moldova;

7. Securitatea în online; Securitatea și confidențialitatea în mediul online; Exploatarea online a tinerilor; Modalități de apărare și raportare și multe alte subiecte interesante și utile.

Perioada: TRANSFORMER este un program dezvoltat de Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” cu o durată de 7 luni, care se desfășoară în perioada Iunie – Decembrie 2021.

Unde: offline la sediul MilleniuM Cine: Anunțul de participare este deschis pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 – 25 de ani.

Formular de înregistrare: https://forms.gle/vnhhHyyC4jAgyKUr7

Termen limită: iunie 2021

IMPORTANT: Te invităm pe 2 iunie, ora 15:00, la prima activitate din cadrul programului TRANSFORMER cu tematica “Importanța dezvoltării personale prin activități de voluntariat”!

Completează formularul de înregistrare la program și totodată informează-ne că pe 2 iunie participi la prima activitate!

Nu lăsa pe mâine ceea ce poți face azi. Înregistrează-te acum.

Formular de înregistrare: https://forms.gle/vnhhHyyC4jAgyKUr7

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la tabără de vară „YOUthAct — Tinerii pentru Justiție”
Next SONDAJ: Îmbunătățește activitatea consiliilor elevilor din instituția ta!
Institutul de Instruire in Dezvoltare MilleniuM
About the author

Institutul de Instruire in Dezvoltare MilleniuM

Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” reprezintă o asociaţie obştească de cercetare, instruire şi dezvoltare, care activează pe o serie de domenii legate de dezvoltare personală, dezvoltare organizaţională, dezvoltare comunitară şi dezvoltare parteneriate. În ultimii ani ne axăm pe promovarea calităţii educaţiei non-formale şi lucrului de tineret în Republica Moldova.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − five =