Concurs video pentru studenți la subiectul „Unitate în Diversitate”


concurs video studenți

Centrul de Studii Europene, din cadrul Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, organizează, în perioada iunie-iulie 2021, un concurs de videoclipuri, cu premii atractive, adresată studenților (atât celor înscriși în programe universitare de licență, cât și la master).

Evenimentul se desfășoară on-line, la organizarea sa participând universități și ONG-uri din Polonia, Ungaria, Belarus, Republica Moldova, Ucraina și România.        

Concursul este o invitație adresată tuturor celor care îndrăgesc creațiile audiovizuale și doresc să-și exprime prin acest mediu gândurile, ideile, speranțele despre prietenie, toleranță și cooperare în Uniunea Europeană.

Competiția este organizată în cadrul proiectului ENACTED Network, European Union and its neighbourhood. Network for enhancing EU’s actorness in the eastern borderlands.

Eligibilitate: studenți înmatriculați la universități din Polonia, Ungaria, Belarus, Republica Moldova, Ucraina și România, în ciclurile de licență sau master, indiferent de specializare.

Tematică: Participanții sunt invitați să înscrie clipuri video (cu durata între 2 și 3 minute), pe teme ca: valoarea prieteniei dintre oameni și dintre vecinii UE, „unitate în diversitate”, puterea toleranței și înțelegerea diversității culturale, valoarea cooperării în consolidarea păcii în UE și democrația și spiritul civic în UE.

Premii: Aur – 350 EUR, Argint – 250 EUR, Bronz – 200 EUR, Cel mai creativ – 100 EUR, Cel mai bun mesaj -100 EUR, de popularitate 200 și 100 EUR.

Termen limită: 20 iunie 2021.

Mai multe informații despre concurs, vezi aici: enacted.uaic.ro/contest.htm

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Școală de toamnă în Germania pentru cadre didactice interesate de coeziune socială, toleranță, incluziune
Next Tinerii cu vârsta între 12 și 18 ani pot reprezenta Moldova la „Global Youth Tourism Summit”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 5 =