Hobby-uri ciudate de prin lume adunate!


Un hobby este reprezentat de orice tip de activitate desfășurată în timpul liber în scop recreațional și de dezvoltare personală. Descoperă astăzi cele mai ciudate hobby – uri din lume!

Încă din cele mai străvechi timpuri, pe lângă activitățile obligatorii pe care le desfășurau zi de zi, oamenii au încercat să își găsească și activități care să îi ajute să se relaxeze. Termenul „hobby” a fost împrumutat din limba engleză și a început să fie folosit abia după sfârșitul celui de Al Doilea Război Mondial.

Hobby – urile creează în viața omului armonia dintre muncă și distracție. Ele ne definesc caracterul, dar și abilitățile și talentele. Odată ce îți găsești un hobby, descoperi o parte din eul tău. Cu timpul perfecționezi această parte din tine, dacă depui perseverență și dedicație în ceea ce faci.

Există un număr mare de hobby – uri potrivite pentru oricine. Totuși există persoane care ies din rutina obișnuitului prin adoptarea unor hobby – uri stranii, chiar bizare. Continuă să citești pentru a face cunoștință cu acestea!

Bărbatul care donează bani necunoscuților

Bunătatea pare să dispară în lumea de astăzi. Totuși, există un bărbat al cărui hobby dezminte acest fapt. Reed Sandridge donează în fiecare zi câte 10 dolari persoanelor necunoscute care par să aibă nevoie de acești bani.

Americanul susține că i-a venit această idee atunci când a rămas fără slujbă și și-a adus aminte de ce îi spunea mama sa când era mic:

Cele mai bune momente este să dăruiești ceva din suflet atunci când nici tu nu ai”.

Reed susține că prima zi când a oferit pe stradă 10 dolari unui necunscut a fost cea mai frumoasă zi din viața lui.

Vedetă de televiziune

Toată lumea vrea să devină vedetă pe micile ecrane, iar unii fac din asta o rutină. Paul Yarrow, un bărbat în vârstă de 45 de ani a visat dintotdeauna să se angajeze la televiziune, dar așa cum nu a reușit a făcut din asta un hobby.

Paul a decis să se folosească de momentele în care reporterii transmit reportaje în direct și să se posteze de fiecare dată în cadru. El știe aproape exact ce filmări se desfășoară în locuri și la ore diferite, ca să aibă de unde alege. De curând a stabilit și un record, a apărut la 4 posturi concurente (BBC, ITV, Channel 4 sau Sky News) în aceeași zi.

Colecționarul de sticle de lapte

Sticlele de lapte sunt considerate, la prima vedere, doar niște obiecte banale și plictisitoare. Pentru cineva acestea au devenit, însă, o adevărată pasiune. Paul Luke este astăzi distribuitor de lactate, așa că și-a găsit un hobby potrivit job-ului său. Colecționează sticle de lapte.

Pentru a depozita cele peste 10.000 de recipiente, Luke a deschis un muzeu. Hobby – ul său poate fi considerat ciudat și inutil. Totuși, este și interesant, având în vedere că, de-a lungul timpului, sticlele de lapte și-au schimbat forma, aspectul, eticheta.

Fiecare om își poate găsi hobby – ul potrivit. Cel care încă nu a făcut-o trebuie doar să fie creativ și să facă alegerea potrivită pentru personalitatea sa!

Reporter Youth.md: Jangă Alexandru
Previous Profită de ocazie si află mai multe despre noțiunea de "start-up" la Start-up Fair
Next Descoperă The Rolling Stones, trupa care a revoluționat anii '60!
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *