Dorești să urmezi o carieră în cadrul Ministerului Afacerilor Interne? Vino la o masă rotundă și află despre „Integritatea în cadrul MAI”

integritatea la munca, mai, masa rotunda

Dorești să urmezi o carieră în cadrul Ministerului Afacerilor Interne sau pur și simplu ești pasionat de subiectul integrității la locul de muncă și al anticorupției? 

Centrul de Informații Universitare te invită să participi la o masă rotundă cu tema “Integritatea în cadrul MAI” care va avea loc pe data de 23 aprilie, cu începere de la ora 17:00, la sediul CIU, pe adresa str. Pușkin 16, mun. Chișinău.

Moderatorul acestei întâlniri este Andrei Botnariuc, Șef de direcție al Serviciului protecție internă și anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne, absolvent al programului de burse “Civil Service Awards”, anii 2012-2014, absolvent al Ecole Nationale d’Administration, Franța, masterat în Prevenirea Riscurilor și Gestionarea Situațiilor de Criză, având o experiență bogată atât în țară, cât și peste hotarele ei.

Andrei ne va relata despre experiența sa în calitate de angajat al MAI, care sunt avantajele unei cariere în cadrul MAI, despre conceptul de integritate la locul de muncă, precum și politicile statului în lupta cu corupția.

Participarea la sesiune este gratuită.

Pentru participare, completează formularul de înregistrare.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te și participă la Cursul Naţional de Instruire în domeniul Educaţiei pentru Drepturile Omului
Next Vino la „Tech Women Summit” și cunoaște-le pe cele șase invitate de excepție din Franța, Olanda, România și Moldova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × two =