Participă la Art Labyrinth Summer Festival ediția 2020


Art Labyrinth Summer Festival

Art Labyrinth te invită la cel mai alternativ și magic festival născut în Moldova – Art Labyrinth Summer Festival! Eveniment deosebit, organizat în Carpații României!

Scurt istoric despre Festival:

Festivalul de vară Art-Labyrinth este un eveniment anual, care se desfășoară în sânul naturii, in cele mai pitorești locuri ale Moldovei. Festivalul are loc 6 zile, și numără cca 2000 de vizitatori. Din 2020 fiecare al doilea an festivalul se va petrece într-o țară nouă.

Proiectul nu este unul comercial, acesta este organizat datorită unui grup de oameni, care cred, că arta și muzica pot aduce schimbări pozitive și inspirație în viața fiecăruia. Primul Festival Art-Labyrinth a avut loc în 2008, de atunci am parcurs un drum lung și interesant.

Câteva motive ca să te implici:

De fiecare dată locația este admirabilă în natura «sălbatică», obligatoriu necunoscut de turiști, astfel, aproape toti vizitatorii pentru prima dată se află în cele mai frumoase locuri din țara noastră. Noi considerăm locul ca fiind «principalul participant» al programei, el în mare parte determină, cum va fi festivalul în acest an.

Folosirea în infrastructură a materialelor naturale, selectarea programului muzical, master-class-urile, workshop-urile, spectacolele, lipsa «elementelor caracteristice unui oraș» — impreună cu un peisaj pitoresc– formeaza acea atmosferă, pentru care oamenii ne vizitează.

Obiectele de artă și infrastructura sunt efectuate într-un anumit stil, cu elemente a diverse tradiții și etnii ale planetei noastre. Tot ce este realizat si are loc aici, are scopul de a lăsa impresia neobișnuitului, care se diferă de rutina lumii urbane agitate.

Tradițiile festivalului:

  1. Art-Labyrinth este închis pentru oamenii a căror scop este obținerea plăcerii primitive prin utilizarea alcoolului sau a altor metode de alterare a conștiinței.
  2. Participarea — festivalul nu este unul comercial, însă toți cei care vin la festival devin implicați, fie în programul cultural, ca voluntari care ajută cu organizarea, sau contribuie prin echivalentul de bani.
  3. DONAȚIE BINEVOLĂ – nu vă cerem o taxă de intrare, voi decideți cît vreți să donați pentru organizarea evenimentului.

Când și unde va avea loc Festivalul?

Festivalul va derula în perioada 30 iunie – 5 iulie 2020, în Carpați, comuna Bisoca, jud. Buzău, România.

Pentru a deveni parte a echipei de voluntari acceasează acest link. 

Descoperă mai multe evenimente interesante, alături de youth.md!

Previous Ești expert în domeniul sportului? Terre des hommes Moldova angajează!
Next Job // Traducător, interpret, asistent de proiect în cadrul unui proiect de colaborare UE
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *