Parcurge un modul de formare despre incluziune pentru lucrătorii de tineret


Modulul de formare „Inclusion Now!” explorează metodele și instrumentele interactive și experiențiale care se concentrează pe incluziunea tinerilor, echitatea și diversitatea în activitatea de tineret din țările Parteneriatului Estic.

Cursul are ca scop dezvoltarea competențelor lucrătorilor de tineret, educatorilor de tineret și formatorilor de tineret cu privire la echitate, diversitate și incluziune, oferind în același timp strategii și recomandări pentru a ajuta tinerii profesioniști să creeze un mediu mai incluziv și mai divers în organizațiile lor și în munca lor cu tinerii.

Modulul de formare include sesiuni de formare, care îi ghidează pe participanți prin Introducere la o privire de ansamblu asupra echității, diversității și incluziunii și ajută la recunoașterea, înțelegerea și dezvoltarea modalităților de a face munca pentru tineret mai incluzivă. De asemenea, oferă soluții și sugestii cu privire la modul de susținere și începere a planificării acțiunilor pentru promovarea incluziunii în comunitățile de tineri din țările Parteneriatului Estic.

Există 12 secțiuni în acest curs care sunt însoțite de materiale de învățare, prezentări, videoclipuri și exerciții. Deși sperăm că veți găsi tot materialul captivant, vă încurajăm să explorați în profunzime subiectele care vă interesează cel mai mult.

Modulul a fost testat și îmbunătățit în continuare pe baza feedback-ului a aproximativ 30 de lucrători de tineret, educatori de tineret și formatori de tineret din Armenia, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, care au participat la un curs intensiv de formare online bazat în întregime pe acest modul.

Modulul de formare este deja disponibil pentru descărcare – AICI.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Studenții UTM pot petrece 5 luni în Polonia în cadrul unei mobilități academice
Next Expoziția MăiestrIA revine cu cea de-a V-a ediție!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 9 =