Oportunități de dezvoltare pentru tinerii din Chișinău oferite de America House


De Ziua Națională a Tineretului Centrul Municipal de Tinert Chisinau lanseaza o Săptămână de activități de la care nu vei putea să lipsești!

America House Chisinau, partener CMTC te invită să cunoști mai multe detalii despre centrul cultural American inaugurat de mai bine de un an în Moldova. La fel, vom discuta despre oportunități, evenimente si activități organizate de AH Chisinau dedicate atât studenților și tinerilor, cât si profesorilor si părinților.

În cadrul evenimentului veți afla mai multe detalii de la Nata Andreev- coordonotoare American Spaces Moldova despre oportunitățile de voluntariat în cadrul centrului, Daniela Munca-Aftenev-coordonatoarea Centrului American de Resurse „America House Chișinău”, va discuta despre porgramele în limba engleză la care poți avea acces, Daniela Lungu- managerul de programe la AH Chișinău va vorbi despre evenimentele și programele centrului cultural. La fel ne puteți adresa întrebări. Evenimentul va fi moderat de Mihaela Popescu, care va oferi detalii despre campurile organizate de America House Chișinău.

Vă așteptăm cu drag în ONLINE marți 10 noiembrie începând cu orele 16:00!

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/2826963834216190

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cum a evoluat IT-ul și tehnologiile informaționale datorită pandemiei
Next Workshop: Ce este o economie de colaborare?
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − seven =