Oportunitate pentru Jurnalismul Comunitar: Academia de Abilitare a Tinerilor Jurnaliști


Alătură-te Inițiativei de Dezvoltare a Spiritului de Jurnalism Comunitar în Cadrul Proiectului Youth Activation Program 3.0

Asociația Internațională a Tinerilor invită doi facilitatori entuziaști să se alăture Academiei de Abilitare a Tinerilor Jurnaliști Comunitari, parte a proiectului “Youth Activation Program 3.0”. Descoperă o oportunitate de a contribui la dezvoltarea spiritului de jurnalism comunitar în rândul tinerilor și implică-te în identificarea și redactarea de articole care să evidențieze problemele locale.

Detaliile-Cheie:

  • Perioada și Conținut: Academia are loc în perioada 16-18 februarie 2024, incluzând 6 sesiuni teoretice despre scrierea de articole și 2 sesiuni practice privind rezolvarea problemelor comunitare.
  • Cerințe pentru Facilitatori: Candidații ideali arată experiență în elaborarea de sesiuni de învățare și formare, cunosc limba română, și manifestă responsabilitate, punctualitate și flexibilitate.

Cum te poți înscrie?

  • Trimite dosarul de înscriere până pe 31 ianuarie, ora 23:59, la hr.aitinerilor@gmail.com, cu mențiunea “Facilitator Academie”.
  • Dosarul trebuie să includă CV-ul tău și o scrisoare de motivare cu o schemă a metodologiei de lucru.

Ce oportunități vei întâmpina?

  • Mediu Dinamic pentru Învățare și Creștere Profesională: Fii parte dintr-un proiect ce oferă oportunități sustenabile de abilitare tinerilor în jurnalism comunitar.
  • Contribuie la Formarea Viitoarei Generații de Jurnaliști Comunitari: Prin implicarea în identificarea și redactarea de articole, ajută la evidențierea și soluționarea problemelor locale.

Detalii despre Proiect:

  • Implementat de: Asociația Internațională a Tinerilor
  • Susținut de: Fundația Est-Europenă, cu sprijinul Suediei în cadrul Programului “Cetățeni activi, comunități prospere”.
  • Scopul Proiectului: Avansarea și dezvoltarea spiritului de jurnalism comunitar în rândul tinerilor, prin crearea unei oferte sustenabile de oportunități de abilitare și implicarea acestora în identificarea și redactarea de articole pentru rezolvarea problemelor locale.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Program de ghidare în carieră a tinerilor la America House Chișinău
Next Cursul de Formare Dr. Green Thumb, Pentru Lucrătorii de Tineretul
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × five =