Cursul de Formare Dr. Green Thumb, Pentru Lucrătorii de Tineretul


Împuternicire, Educație și Acțiune pentru un Viitor Mai Verde

Pleacă în Bakuriani și Rustavi, Georgia, în perioada 22-31 martie 2024, pentru o activitate transformatoare de dezvoltare profesională – „Cursul de Formare Dr. Green Thumb”. Această inițiativă își propune să abordeze nivelurile variate de conștientizare a mediului în diferite țări, cu accent pe probleme precum poluarea, schimbările climatice și practicile nesustenabile.

De ce Georgia?

Georgia, cu peisajele sale uimitoare și provocările ecologice, oferă un cadru pentru o experiență de învățare captivantă. Explorează natura impresionantă și descoperă provocările ecologice cu care se confruntă țara.

Care sunt obiectivele proiectului?

  1. Creșterea Conștientizării Ambientale: Înțelege impactul provocărilor ambientale asupra vieții noastre de zi cu zi.
  2. Perspective Internaționale: Află despre situația ecologică din diferite țări europene și explorează diverse abordări ale guvernelor și societăților.
  3. Cele Mai Bune Practici în Metode Non-formale: Schimbă informații și descoperă metode non-formale eficiente în abordarea preocupărilor ecologice.
  4. Abilități de Upcycling și Fotografie: Dobândește abilități practice în upcycling și fotografie pentru a comunica creativ mesajele ecologice.
  5. Manual pentru Lucrătorii cu Tineretul: Pregătește o colecție comprehensivă de activități ca Manual pentru Lucrătorii cu Tineretul pentru implementarea programelor de mediu.
  6. Inspirare pentru Activism Civic: Explorează modalități de inspirare și promovare a activismului civic printre lucrătorii cu tineretul.
  7. Promovarea Programului Erasmus+: Adoptă programul Erasmus+ ca platformă puternică pentru colaborare internațională și dezvoltare de competențe.

Metodologie:

Participă la ateliere interactive, excursii captivante și sesiuni practice de fotografie, toate concepute pentru a te dota cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aborda eficient provocările ambientale.

Explorează informații detaliate în Infopack aici.

Fii parte a unui mișcări globale către protecția mediului. Cursul de Formare Dr. Green Thumb oferă o oportunitate unică lucrătorilor cu tineretul de a avea un impact pozitiv, cultivând o generație angajată în practici durabile și bunăstare ecologică. Alătură-te în Georgia, unde călătoria către un viitor mai verde începe!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate pentru Jurnalismul Comunitar: Academia de Abilitare a Tinerilor Jurnaliști
Next Speak Up - Ediție de Animație Stop Motion
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + 18 =