Luna Ușilor Deschise la Școala de Studii Avansate în Jurnalism


școala de studii avansate în jurnalism

Ești interesat/-ă de jurnalism? Vrei să afli cum poți fi parte a unei echipe de tineri/-re profesioniști/-ste și cum poți schimba lucrurile din societate? Vino să-i cunoști pe cei de la Școala de Studii Avansate în Jurnalism (ȘSAJ)!

În perioada 03-28 februarie, la Școala de Studii Avansate în Jurnalism este LUNA UȘILOR DESCHISE. Vei avea parte de un program memorabil alături de studenții/-tele și formatorii/-oarele școlii, dar și să participi la unele cursuri gratuite ale școlii.

Ce vei face la Școala de Studii Avansate în Jurnalism?

  • Vei afla cum, în doar zece luni de studii, poți deveni un/o jurnalist/-ă de succes la ȘSAJ;
  • Vei descoperi proiecte ambițioase ale ȘSAJ cu implicarea studenților/-telor și absolvenților/-telor școlii.
  • Vei discuta cu directoarea și coordonatorul academic și vei afla detalii despre admiterea în anul de studii 2020-2021.
  • Vei intra în dialog cu discipolii/-lele și instructorii/-oarele școlii. Vei avea ocazia să cunoști nume sonore din mass-media autohtonă: Cristian Jardan, jurnalist, fost director al Unimedia; Victoria Colesnic, freelanceră; Aneta Gonța, cercetătoare media; Vitalie Eșanu, fondator al primei televiziuni online Privesc.eu; Stanislav Popov, director al Biroului de Audit al Tirajelor și Internetului (BATI) ș.a.
  • Vei avea posibilitatea să asiști la o serie de cursuri predate în această lună la ȘSAJ: Social Media Marketing, Storytelling digital, Aplicații de mesagerie în jurnalism și Jurnalismul mobil (MoJo). Dacă vrei să frecventezi unul sau mai multe dintre aceste cursuri, înscrie-te accesând link-ul https://bit.ly/2NQhzT5.

Mai multe detalii despre admitere găsești AICI.

Pentru informații suplimentare, poți scrie organizatorilor adresa grabacov@scoaladejurnalism.md, pe rețelele sociale Facebook și Instagram sau contacta la numărul de tel. 022 92 94 40.

Doritorii sunt bineveniți de luni până vineri, de la 09.00 până la 17.00. La următoarea adresă: Chișinău, str. Veronica Micle 1/1, etajul 2 (între străzile Armenească și Vasile Alecsandri).

Cunoaște cele mai noi oferte pentru tineri, pe youth.md!

Previous EGM Recruiting angajează Asistent Administrativ
Next Dezvoltă-ți abilitățile de lucrător de tineret la Youth Participation Academy
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *