Oportunitate pentru antreprenori: ODIMM oferă servicii de revitalizare a afacerii


Oportunitate pentru antreprenori odimm

Oportunitate pentru antreprenori: ODIMM lansează Apelul de participare la Inițiativa-pilot de revitalizare a afacerii pentru întreprinderile aflate în dificultate.

Scopul acestui concurs este de a  selecta 5 companii locale care vor beneficia de servicii de accelerare a afacerii, în cadrul cărora experții din domeniu vor ghida antreprenorii în procesul de restructurare și revitalizare a afacerii.

Grupul țintă:

  1. Întreprinderi micro și mici care doresc să-și revitalizeze afacerea;
  2. Antreprenori care au eșuat și doresc să-și lanseze o afacere nouă;
  3. Întreprinderi micro și mici afectate de criza pandemică COVID-19.

Serviciile oferite. Consultanță:

Această oportunitate pentru antreprenori, oferă consultanță ce presupune evaluarea situației curente a afacerii și elaborarea prognozelor de viitor după componentele:

  • Examinarea individuală a activității întreprinderii și identificarea necesităților întreprinderii;
  • Consultarea antreprenorilor privind procesul de luare a deciziilor în afaceri;
  • Consultare privind pașii care trebuie să-i urmeze în gestiunea afacerii;
  • Consultarea antreprenorilor în privința provocărilor care apar în gestiunea unei afaceri;
  • Consultarea antreprenorilor privind momentul oportun de lansare a unei afaceri noi;
  • Îndrumare specializată pe mai multe domenii: marketing, dezvoltarea produselor noi, transfer de tehnologii, protecția proprietății intelectuale, abilități de comunicare în afaceri, aspecte legale privind gestiunea afacerii etc.

Servicii oferite. Accelerare a afacerii:

În perioada 01.11.2020 – 30.04.2021 antreprenorii selectați vor beneficia de sesiuni de mentorat privind modul de organizare a proceselor de lucru din cadrul întreprinderii, planificarea afacerii, dezvoltarea produselor, procesul de producție, elaborarea și interpretarea contractelor și a legislației, identificarea surselor de finanțare etc. Serviciul de accelerare se bazează pe o abordare individuală, iar asistența oferită va fi adaptată la necesitățile antreprenorilor selectați.

Înregistrarea la Concurs este în regim online accesând acest link.

Data limită – 15 septembrie 2020.

Persoana de contact:

Finodora Marcu (ODIMM) tel.: +373 22 22 45 20 sau
e-mail: finodora.marcu@odimm.md.

Detalii despre această oportunitate pentru antreprenori:

Acest concurs este organizat în cadrul proiectului DanubeChance2.0 – “Acceptarea eșecului pentru a facilita accesul antreprenorilor la a doua șansă în regiunea Dunării” este co-finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Programului Transnațional Dunărea. 

Proiectul își propune să dezvolte politici antreprenoriale pentru a doua șansă și soluții practice pentru îmbunătățirea culturii antreprenoriale pentru a evita pierderea potențialului antreprenorial și a depăși stigmatizarea antreprenorilor după falimentul afacerii. Proiectul DanubeChance2.0 este implementat de un consorțiu format din 17 parteneri care provin din 13 țări ale Regiunii Dunării (Slovenia, România, Germania, Austria, Ungaria, Croația, Bosnia și Herțegovina, Moldova, Ucraina, Belgia, Italia, Slovacia și Serbia) fiind condus de organizația IFKA Public Benefit Nonprofit Ltd. din Ungaria.

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, în calitate de partener de proiect, și Ministerul Economiei și Infrastructurii, în calitate de partener strategic asociat, contribuie la crearea unui ecosistem de sprijin pentru antreprenorii din Republica Moldova care se confruntă cu dificultăți, faliment sau doresc să lanseze o nouă afacere.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Previous Job part-time // Mary Poppins Centre angajează cadre didactice
Next Lecție publică despre interactive web susținută de studioul Serve & Volley din Köln
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *