Nu rata conferința de lansare a celei de-a II -a ediții a proiectului ”Moldova Dezbate”


conferință

Cine organizează? Debate Academy Moldova, cu ajutorul sprijinului Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova

Ce? Proiectul naţional “Moldova Dezbate”

Când? 1 noiembrie, ora 8:00 – 2 noiembrie, ora 16:30

Unde? Liceul Academiei de Știinte a Moldoveistr. Sprâncenoaia 1, Chișinău

Descriere: 

Vino la conferința de lansare a celei de-a II-a ediții ”Moldova Dezbate” și află în ce constă proiectul, scopurile acestuia și care sunt activitățile preconizate pentru acest an.

Cea de-a doua ediție a proiectului ”Moldova Dezbate” urmează a fi lansată, întrucât organizatorii au remarcat un interes sporit al Moldovei pentru dezbateri, însă, în acest an şcolar, scopul proiectului se va centra nu atât pe extinderea regională a cluburilor de dezbateri, cât pe consolidarea acestora, fie prin seminare şi traininguri livrate de experţi naţionali şi internaţionali în domeniu, fie prin monitorizarea strictă a activităţii interne a cluburilor, fie prin dezvoltarea continuă a acestora prin ajutorul acordat celorlalte comune din regiune în promovarea şi practicarea dezbaterilor.

Ediţia a II-a a proiectului se va desfăşura pe parcursul perioadei noiembrie-iunie 2017-2018, în cadrul căreia participanţii vor beneficia de un program intensiv, elaborat de coordonatorii proiectului – membrii A.O. “Debate Academy Moldova” şi unii dintre cei mai buni traineri din România, program ce a fost acceptat şi acreditat de Ambasada SUA în Moldova. 

La această ediţie vor participa 20 cele mai active cluburi din Republica Moldova, care şi-au manifestat dorinţa de a continua calea pornită încă la prima etapă a proiectului.

Pentru mai multe informaţii, contactaţi coordonatorii:

  • 078205028 – Liliana Nederiţă, coordonator de proiect.
  • 060296596 – Iulia Ghieş, asistent de proiect.

Sursa: pagina de Facebook a evenimentului

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vizionează cele mai interesante filme poloneze în cadrul festivalului CinePOLSKA
Next Bucură-te de o atmosferă călduroasă și o seară de neuitat la Balul Bobocilor FJȘC
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + twelve =