NOTION: platforma perfectă pentru organizare și startup-uri


NOTION este o platformă online gratis destinată lucrului în echipă și organizării. Aceasta poate fi folosită într-o multitudine de moduri, și poate fi personalizată pentru a-ți crea un spațiu de lucru online perfect.

Ce poți face cu ajutorul platformei?

Notițe și liste

Platforma poate fi folosită pentru tot felul de notițe importante și mai puțin importante, la fel ca și listele. Șabloanele oferite pe site sunt perfecte pentru a-ți nota lecțiile de la școală, TO DO lists, și multe altele. 

Calendar și planificator

Lucrând cu panoul de șabloane «Notion», o să observi că ai opțiunea să lucrezi cu un calendar gata creat (template). În acest mod îți poți planifica ziua de dimineață până seară. Beneficiul în a avea un calendar pe „Notion” constă în ajustarea necesităților tale și lucrul direct cu celelalte pagini concomitent. 

Jurnal

Dacă tot am vorbit că platforma este perfectă pentru notițe, aceasta este utilă și pentru lucruri mai personale, cum ar fi un jurnal. 

Acesta poate fi de mai multe tipuri – jurnal personal, jurnal de date (de exemplu, îți înregistrezi cărțile citite), jurnal de obiceiuri

Marketing

Șabloanele «Notion» au o varietate de opțiuni ce te pot ajuta la crearea unui plan de business. Poți alege din categoriile Design, Inginerie, Marketing și altele. 

Dacă vrei să afli mai multe despre cum să navighezi aplicația, te îndemn să vizionezi acest video (sunt și mai multe pe canalul oficial de Youtube):

Nu ezita să urmărești rețelele de socializare FacebookInstagram și Telegram Youth.md!

Reporteră Youth.md: Jaclin Duja

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous „Servicii de weekend” pentru copii de 4-10 ani la ARTICO
Next Evenimentele lunii aprilie în contextul anului cultural Eugen Doga
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + 9 =