Ești coordonator/oare de voluntari? Participă la Forumul de Bune Practici în Domeniul Voluntariatului


Asociația pentru Inovare, Educație și Dezvoltarea Tinerilor anunță despre lansarea înregistrărilor în cadrul Forumului de Bune Practici în Domeniul Voluntariatului. Activitatea are drept scop promovarea bunelor practici, inițiative și proiecte în domeniul voluntariatului, pentru coordonatori de voluntari, voluntari și alte persoane interesate de subiect.

Forumul este dedicat activiștilor și coordonatorilor de voluntari din municipiul Chișinău, care reprezintă un ONG, instituție sau grup de inițiativă. Poți participa la forum în calitate de beneficiar sau speaker, prezentând unul dintre proiectele, inițiativele, activitățile de succes realizate cu sau pentru voluntari, despre care crezi că merită să devină cunoscute.

Activitatea va avea loc în format fizic, la data de 𝟏𝟐 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟏:𝟎𝟎, în cadrul Centrului Municipal de Tineret Chișinău!

În cadrul Forumului, vei avea posibilitatea să te inspiri din experiența mai multor organizații și totodată să afli despre rezultatele proiectului „Abilitarea profesională a coordonatorilor de voluntari din Chișinău”.

Pentru a participa, completează formularul de participare până la data de 31 octombrie 2022, 23:59. Numărul de locuri este limitat!

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa către Anișoara Bezărău, coordonatoare de proiect, [email protected]

Proiectul este implementat de către Asociația pentru Inovare, Educație și Dezvoltarea Tinerilor și finanțat din cadrul Programului municipal de granturi pentru organizații de tineret și grupuri de inițiativă din municipiul Chișinău, lansat de către Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Autoare: Laura Macari

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 5 beneficii cognitive ale studierii unui instrument muzical
Next Natalia Levițchi, campioană a schimbării 2022: Drumul de la o viitoare mamă care nu planifica să alăpteze, până la managera celui mai mare proiect din țară de promovare a alăptării
Laura Macari
About the author

Laura Macari

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 − four =