Moldova Fashion Days revine! O nouă ediție în format digital


Moldova Fashion Days 2021

Moldova Fashion Days revine în 2021! O nouă ediție în format digital oferă amatorilor de modă posibilitatea de a vedea, pe cel mai mare podium din țară, cum au interpretat brandurile locale și cele străine prezente în magazinele noastre, tendințele din acest sezon.

Moldova Fashion Days Rebirth 2021 – locul și spațiul ideal pentru ca designerii să-și renască spiritul creativ și estetic prin noile colecții, în pofida provocărilor la care au fost supuși. Astfel, pe 24 aprilie 2021 vă invităm și pe voi să suțineți din spatele ecranelor tinerii designeri și colecțiile acestora pentru sezonul primăvară-vară. Este suficient doar să vă conectați online prin smartphone sau computer și să urmăriți în direct.

Evenimentul dat se va desfășura în data de 24 aprilie 2021, începând cu ora 16.00. Detalii suplimentare pe pagina de facebook Moldova Fashion Days.

Evenimentul va fi difuzat pe paginile oficiale de facebook: Din Inimă, Moldova Fashion Days, APIUS, pe paginile partnerilor media și pe paginile sponsorilor evenimentului. Moldova Fashion Days este organizat de APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și DININIMĂ și este susținut de către partenerii strategicii USAID, Sweden Sverige și UKaid.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vrei să cunoști mai multe despre jurnalismul de soluții? Participă la un webinar organizat de API
Next Ești interesat de relații internaționale? Participă la World Affairs Forum - program educațional gratuit
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − five =