Premiul Kluz-PeaceTech 2024. Apel pentru candidaturi


Premiul Kluz pentru PeaceTech caută să identifice, celebreze și propulseze utilizarea tehnologiei pentru pace

Kluz Ventures anunță lansarea Premiului Kluz pentru PeaceTech 2024, organizat în colaborare cu The GovLab (New York University). Într-o eră marcată de tensiuni globale escaladante și provocări fără precedent, nevoia de abordări inovatoare pentru pace nu a fost niciodată mai critică. Premiul Kluz pentru PeaceTech urmărește să descopere și să încurajeze utilizarea inovatoare și responsabilă a tehnologiei pentru prevenirea conflictelor, construirea păcii și reconstrucție.

Premiul din 2024 va acorda 20.000 USD pentru a celebra realizările deosebite, selectate de un juriu distins format din experți și lideri din sectorul tehnologic, societatea civilă și mediul academic. Câștigătorul va fi onorat la o ceremonie de premiere în New York City, pe 20 septembrie 2024, coincizând cu a 79-a Adunare Generală a Națiunilor Unite și Ziua Internațională a Păcii.

Cum să te înscrii?

Înscrieți-vă la Premiul Kluz pentru PeaceTech 2024 și fiți recunoscuți pentru realizările și contribuțiile voastre în domeniul tehnologiilor pentru pace. Formularul de aplicare poate fi găsit pe site-ul nostru și va fi deschis până pe 15 iulie 2024.

Aplicați acum: https://www.kluzprize.org

Pentru mai multe informații despre Premiul Kluz pentru PeaceTech și detalii despre cum să aplicați, vizitați www.kluzprize.org. Dacă aveți întrebări despre Premiul Kluz pentru PeaceTech sau sunteți interesați să vă implicați, vă rugăm să ne trimiteți un email la info@kluzprize.org.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Bursele Christo Grozev pentru jurnalism curajos. Vezi cum poți beneficia și tu
Next Participă la concursul de desene „Țara mea europeană”
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =