Consiliul Național al Tineretului din Moldova caută tineri


Consiliul Național al Tineretului din Moldova este în căutare de tineri activi! Dacă ești elev sau student în Republica Moldova, dorești să te implici activ în comunitatea ta și să lucrezi cu o echipă entuziastă de tineri atunci CNTM este locul tău.

Domeniile de activitate:

Advocacy & Participare

Dorești sa contribui la soluționarea problemelor cu care se confruntă tinerii din societatea noastră atunci vino la CNTM unde vei învăța cum să identifici soluții pentru probleme cu care se confruntă tinerii și vei spori gradul de conștientizare a societății și vei influența politicile publice.

Educație & Tineret

Vrei să participi activ în procesul educațional, sa promovezi mobilității tinerilor în domeniul educațional și să contribui la consultarea tinerilor în elaborarea politicilor educaționale. Atunci vino să faci parte din departamentul educație. 

Proiecte & Relații externe  

Ești comunicabil și serios, poți să negociezi pentru a realiza parteneriate cu diverse organizații sau companii pentru interesul tinerilor și  îți place să te implicit activ în crearea proiectelor sau vrei să te înveți a scrie proiecte care va duce la dezvoltarea segmentului de #tineret din #Moldova atunci locul tău e în departamentul Proiecte.

Comunicare & PR

În cadrul departamentului de PR vei învăța cum să cultivi reputație pozitivă față de public prin diferite căi de comunicare, precum mass-media tradițională, social media și comunicarea cu oamenii față în față.

Resurse Umane

Ești o persoană pozitivă și comunicabilă, îți place fii în contact cu colegii tăi de muncă sau iți place să contribui la dezvoltarea organizației și a personalului care face parte din ea atunci locul tău este în departamentul de Resurse Umane.

Noi credem că tinerii sunt foarte importanți și vocea lor trebuie auzită. Astfel, prin intermediul organizațiilor de tineret, împuternicim, încurajăm, implicăm, reprezentăm, și susținem tinerii din întreaga țară. Având mai multe direcții de activitate, CNTM își dorește să mărească numărul tinerilor în structurile de conducere, să-i implice în procesul de luare a deciziilor, să le formeze spiritul civic, promovând voluntariatul.

Înscrie-te până la data de 31/10/2020, 23:59

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) este structura asociativă a 53 de organizații de tineret, ce promovează drepturile tinerilor și reprezintă interesele organizațiilor de tineret în procesul de elaborare, implementare și evaluare a politicilor de tineret. Fiind fondat la 18 februarie 1999, CNTM activează în baza următoarelor principii de organizare și funcționare: solidaritate, autonomie organizațională și funcțională, transparență, libertatea opiniei și a exprimării, eligibilitatea organelor de conducere, egalitatea deplină în drepturi a membrilor, profesionalism.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la o prezentare despre artă, mâncare și eco-activism
Next Vrei să obții burse de studii în SUA? Participă la Scolarship Essay Writing
CNTMoldova
About the author

CNTMoldova

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − six =