Lansare de carte cu Ștefan Popov: „Amenințare și siguranță. Dimensiunea biologică a deciziilor cotidiene”


lansare de carte stefan popov

Seminar online și lansare de carte cu Ștefan Popov: „Amenințare și siguranță. Dimensiunea biologică a deciziilor cotidiene”. Participă online la acest eveniment, care va avea loc în data de 8 noiembrie 2020.

Această carte are mai curând un caracter psihoeducațional și explicativ decât unul psihoterapeutic sau aplicativ. Explicațiile acestei cărți vin în ajutorul înțelegerii de sine și a propriilor comportamente prin cunoașterea dimensiunii biologice a motivațiilor și a deciziilor pe care le facem zi de zi. Este oportun să cunoaștem care sunt rolul și funcțiile emoțiilor în viața noastră și dacă acestea pot fi controlate printr-o putere a rațiunii.

Această carte descrie condițiile și factorii declanșatori ai tulburărilor afective, precum și acțiunile necesare pentru restabilirea funcționării normale a psihicului și a corpului nostru.

În cadrul seminarului vor fi prezentate câteva idei esențiale din cadrul cărții. Evenimentul va avea loc pe platforma zoom, pe 8 noiembrie 18.00.

Pentru participare este necesar să completați formularul aici pentru a primi link către lansare de carte. Link-ul va fi expediat în ziua evenimentului. 

Pentru informații suplimentare, accesează acest link.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs pentru tineri: „Viitorul meu fără discriminare”
Next Concert în susținerea echipei Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + 3 =