Participă la o conferința internațională în domeniul mass-media despre auditoriu și monitorizare


conferință internaționala mass media

Participă la conferința internațională de schimb de experiență în domeniul mass-media „Din practică pentru practicieni: management, auditoriul, monetizarea”, ediția 2020.

CÂND ȘI UNDE?

Conferința internațională de schimb de experiență, va avea loc în format online. Perioada desfășurării: 19-21 octombrie 2020.

DESPRE CE?

Despre priorități, strategii de administrare pe timp de criză și de pandemie, despre cum poate fi captată atenția publicului, cum poate fi menținut și extins auditoriul, creând o comunitate a canalului media, cum putem obține venituri când furnizorii de reclamă își reduc bugetele, care modele funcționează și care nu prea merg, dar și despre multe altele. Minimum de teorie și maximum de experiență practică.

CU CINE?

Cu dumneavoastră, cu noi și cu circa 20 de speakeri ai conferinței, care reprezintă media de succes din Armenia, Belarus, Georgia, Letonia, Moldova, Polonia, Rusia, Ucraina și Suedia.  Printre speakeri și moderatori – Grzegorz Piechota, Linor Goralik, Alexandr Amzin și mulți alți profesioniști ai industriei media. 

Conferința este organizată de FOJO Media Institute din Suedia, în colaborare cu organizațiile partenere, inclusive Asociația Presei Independente (API) din Republica Moldova.

Înregistrați-vă astăzi, locurile sunt limitate. Formularul de înregistrare AICI

Limba de lucru a conferinței este limba rusă.

Sursa: api.md

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // CRPE – R. Moldova este în căutarea unui trainer în domeniul administrației publice locale și activismului civic
Next Experiența Feliciei Petrescu: De ce am ales să plec din România și de ce tocmai Olanda?
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 14 =