Job // Asistent/ă de proiect la Biroul Consiliului Europei din Chișinău


asistent de proiect job

Job // Asistent de proiect la Biroul Consiliului Europei din Chișinău. Vezi articolul până la capăt pentru a afla mai multe despre această ofertă de angajare!

Sub autoritatea șefului de birou și supravegherea managementului de proiect, asistentul de proiect realizează mai multe misiuni pentru a ajuta la implementarea proiectului „Promovarea standardelor europene în reglementarea audiovizuală a Republicii Moldova “, în cooperare cu donatorii, partenerii și alții părțile interesate, în conformitate cu reglementările organizației și / sau cerințele donatorului.

Calificări:

  • Studii superioare;
  • Experiență profesională relevantă de cel puțin doi ani în ceea ce privește atribuțiile de asistență administrativă sau de proiect;
  • Cunoașterea excelentă a limbii române (nivelul limbii materne);
  • Cunoaștere foarte bună a uneia dintre limbile oficiale (engleză).

Asistentul de proiect îndeplinește atribuții cheie în cooperare strânsă și coordonare cu proiectul gestionarea, în conformitate cu procedurile, liniile directoare și prioritățile organizației, preocupându-se calitate, eficiență, acuratețe și confidențialitate.

Cererile trebuie făcute în engleză sau franceză cu ajutorul sistemului de aplicații online al Consiliului Europei, conectându-vă la site-ul angajatorului, unde puteți crea și trimite cererea pentru postul de asistent de proiect.

Aplicațiile trebuie prezentate cel târziu la 06.04.2020 (ora franceză la miezul nopții). Mai multe detalii despre postul de asistent de proiect la Biroul Consiliului Europei din Chișinău, vei găsi aici.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous ABRM anunță concurs „Cel mai bun bibliotecar al anului”
Next Consultă online un psiholog, în fiecare zi de luni
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 10 =