Cunoaște istoria unei familii din Moldova la evenimentul „Mame și fiice: drepturi și aspirații în timp”

unfpa moldova, Raportul Starea Populației Lumii 2019, mame si fiice

Evenimentul cu genericul „Mame și fiice: drepturi și aspirații în timp” este organizat cu prilejul lansării în Republica Moldova a Raportului global despre Starea Populației Lumii 2019.

În cadrul evenimentului va fi prezentată istoria unei familii din Moldova, care are 4 generații de femei: străbunica de 101 ani, bunica, mama și strănepoata de 11 ani. Prin prisma opiniilor diferitor generații vom analiza cum s-au schimbat percepțiile și atitudinile față de rolul femeii în societate, numărul de copii doriți, vârsta căsătoriei, dar și condițiile necesare, pentru ca toate fetele și femeile să poată fi cu adevărat împuternicite și să-și urmeze aspirațiile.

La eveniment sunt invitați să participe tinere și tineri, femei de vârstă reproductivă, dar și femei în etate.

Raportul Starea Populației Lumii 2019 este dedicat drepturilor și sănătății reproductive a femeilor în ultimele decenii, fiind prilejuit de aniversarea de 50 ani de activitate a UNFPA și 25 de ani de la Conferința Internațională pentru Populație și Dezvoltare de la Cairo (ICPD).

Evenimentul va avea loc pe data de 12 aprilie, 2019, începând cu ora 14.00, în incinta Centrul Raional de Tineret Ungheni (str. Romană, 39).

Previous Devino voluntar în echipa Social Media a platformei Youth.md
Next Fii voluntar în orașul Craiova, România și bucură-te de o experiență pe cinste
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *