Înscrie-te și beneficiază de lecții gratuite de limbă turcă


Te-ai gândit vreodată că ți-ar fi interesant să înveți limba turcă, dar nu ai avut această ocazie până acum? Avem o mare surpriză pentru tine!

Învață limba turcă cu persoane native din Turcia. Cursul va fi organizat de către voluntarii din Turcia care își desfășoară activitatea de voluntariat în Republica Moldova, în organizația de tineret Institutul de Instruire de Dezvoltare “MilleniuM” în cadrul programului de voluntariat internațional Corpul European de Solidaritate (ESC).

Toate persoanele interesate de curs sunt invitate să completeze formularul de participare: https://forms.gle/5XtWj7yjzN9oPC6r5

Această oportunitate este absolut gratuită.

Cursul începe din 9 februarie.
Ora: 17:30

Unde: str. Doina și Ion Aldea-Teodorovici 10/2, office of Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM”.

Limba de lucru: engleză 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Curs gratuit de instruire pentru fete și femei „Egalitatea de gen în câmpul muncii”
Next Redirecționează 2% din impozitul pe venit pentru un copil flămând, un vârstnic singuratic sau pentru o familie nevoiașă!
Institutul de Instruire in Dezvoltare MilleniuM
About the author

Institutul de Instruire in Dezvoltare MilleniuM

Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” reprezintă o asociaţie obştească de cercetare, instruire şi dezvoltare, care activează pe o serie de domenii legate de dezvoltare personală, dezvoltare organizaţională, dezvoltare comunitară şi dezvoltare parteneriate. În ultimii ani ne axăm pe promovarea calităţii educaţiei non-formale şi lucrului de tineret în Republica Moldova.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *