Înscrie-te la Red Bull Paper Wings, campionatul mondial de lansare a avioanelor de hârtie

Red Bull Paper Wings, concurs, Red Bull Air Race

Red Bull Paper Wings este campionatul mondial de lansare a avioanelor de hârtie. Competițiile includ trei discipline: „Distanță”, unde se estimează distanța parcursă de avionul de hârtie; „Durata de Zbor” – este câștigată de participantul al cărui avion va plana cel mai mult timp în aer, „Acrobație” – în care juriul va evalua originalitatea designului, traseului de zbor, precum și spectacolul construit în jurul lansării avionului.

La workshopul de vineri, 5 aprilie, Vadim Maslenicov, aeromodelist cu multă experiență, va vorbi despre avioanele de hârtie; Cum zboară un avion? Cum câștigi o competiție de avioane de hârtie? Vei discuta bazele aerodinamicii aplicate în baza celui mai simplu exemplu – un avion din hârtie.

Competițiile de calificare pentru primele două discipline vor avea loc în incinta sălii de Sport a Universității de Educație Fizică si Sport din Chișinău la data de 12 Aprilie de Ziua Mondială a Aviației și Cosmonauticii.
„Acrobația” – în acest an se va desfășura online. Avioanele trebuie să fie din hârtie,vfără nicio restricție privind calitatea hârtiei, dimensiunea și construcția tehnică a avioanelor folosite. Nu este permis ca avioanele să fie teleghidate. Materiale ajutătoare pot fi folosite, dar fără să influențeze zborul după ce avionul a fost lansat. Nu există restricții în privința stilului de lansare.

Pentru a concura în această disciplină, un participant trebuie să înregistreze un clip video de maxim 60 sec ,să-l încarce pe Instagram, utilizând tag-ul @redbull si #redbullpaperwings, țara de reședință prin intermediul funcției de locație. Juriul va vota clipul câștigător din 1/3, conform voturilor obținute de comunitatea online. Videoclipul care va fi evaluat cel mai bine va defini câștigătorul national.

Înregistrează-te aici : https://paperwings.redbull.com/md-ro/event/431

Finala Mondială se va desfășura în Austria, orașul Salzburg între 16 și 19 Mai. Câștigătorii săi, precum și campionul de jocuri online din aplicația Red Bull Paper Wings AR, vor avea ocazia să petreacă un weekend de neuitat la Campionatului Mondial Red Bull Air Race.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB// Fundația „Ioan Paul II” anunță concurs de angajare pentru poziția de educator
Next Participă în concursul de pictură „Vernisaj de primăvară"
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 8 =