Înscrie-te la HOP CRASH CURS și creează-ți propriul curs online! Polonia, 23 mai – 23 iunie 2022


Înregistrează-te la HOP CRASH CURS. Descoperă ce este calitatea în învățarea online în munca pentru tineret și cum să implementați cursuri pe platforma HOP. După acest curs, învățarea online va câștiga ARIPI!

Când?
23 mai 2022 – 23 iunie 2022

Unde?
online, Polonia

Limba de lucru: engleza

Costuri: fără taxă de participare

Scop:
Scopul cursului este dublu: de a crește înțelegerea a ceea ce este CALITATEA în activitățile de învățare online în cadrul educației non-formale în domeniul tineretului, precum și de a descoperi potențialul platformei de învățare online HOP.

Obiective:

Cursul va îmbogăți participanții cu înțelegerea calității în învățarea online, în special în domeniul activităților pentru tineret, respectând principiile educației non-formale. Cursul îi va face pe participanți mai ÎNCREZĂTORI să creeze cursuri online în diferite formate (cursuri online mixte și de sine stătătoare cu un număr mic și mare de cursanți, facilitate și în ritm propriu). Cursul va face, de asemenea, participanții bine familiarizați cu diferite posibilități de a oferi învățare online pe platforma HOP într-un mod antrenant, interactiv și centrat pe cursant.

Profilul participanților:

  • formatori/facilitatori/creatori de activități de învățare online;
  • Ofițerii AN/SALTOs dispuși să sprijine învățarea online;
  • de preferință să aibă deja ideea unui curs online pe care le-ar plăcea să-l creeze;
  • comunicarea în limba engleză.

Derularea cursului:

Înscrierea la cursul HOP, 23 mai – 30 mai: înscrierea la cursul HOP “HOP! Planificați, creați și publicați primul curs online” și explorați conținutul de pe “Învățare online și crearea de cursuri”.

Onboarding Meeting, 31 mai 14:00-16:00 CET: onboarding, cunoașterea, introducerea cursului crash în general, familiarizarea cu inițiativa HOP și, practic, cu platforma HOP.

4 MeetUPs, 1 iunie 14:00-16:00 CET, 6 iunie 14:00-16:00 CET, 14 iunie 14:00-16:00 CET și 21 iunie 14:00-16:00 CET: unde se va discuta despre criteriile de calitate ale învățării online non-formale, se vor introduce și explora funcționalitățile platformei HOP, se vor experimenta activitățile unui curs, se vor proiecta și implementa un modul de curs cu activități interactive pe HOP, se va reflecta asupra abordărilor de proiectare online a cursurilor:

Întâlnire de evaluare, 23 iunie 14:00-16:00 CET: prezentarea proiectelor de curs, reflectarea procesului de proiectare, celebrarea și evaluarea cursului HOP Crash

Oportunități de follow-up: după cursul HOP Crash, participanții pot merge în ritm propriu prin cursul online “HOP! Planificați, creați și publicați primul curs online”. Ulterior, vă puteți crea propriul curs online și publicați-l pe HOP. Acest proces poate fi susținut de membrii consiliului HOP în cadrul programului nostru de mentorat.

Mai multe detalii despre curs și înregistrare găsești aici.

Termenul limită pentru înscrieri: 15 mai 2022.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs pentru selectarea unei companii pentru servicii de cazare, alimentare și locație
Next Participă la „Social Entrepreneurship & Youth Engagement Conference”
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + 20 =