Înregistrează-te şi participă la Workshopul pentru media regională: “Cum vindem publicitate? Vânzători cu rezultate”

media, workshop

Asociația Presei Independente (API) invită reprezentanți ai mediei regionale (responsabili de vânzări, editori, redactori) la workshopul ”Cum vindem publicitate? Vânzători cu rezultate” care va avea loc în perioada 21-22 aprilie la Chişinău.

Timp de două zile, participanții vor învăța cum să învingă teama de a face vânzări, vor deprinde tehnici de negociere și comunicare cu potențialii clienți și vor afla cum să creeze brandul personal al persoanei responsabile de vânzări. Trainerul atelierului este Alexandru Bordea, co-fondator Angry Business.

Transportul, cazarea și alimentarea sunt asigurate de organizatori.

Limba de lucru: română.

Doritorii de a participa la workshop sunt rugaţi să transmită un e-mail la adresa stela.roman@api.md cu mențiunea: „Workshop vânzări” până la sfârșitul zilei de 19 aprilie 2018, cu indicarea numelui, prenumelui, redacţiei unde activează și telefon de contact.

Activitate organizată în cadrul proiectului “Start-up-uri în media online în regiunile Moldovei și suport pentru profesionalizarea presei regionale în scopul informării obiective și responsabilizării aleșilor locali” este implementat de către Asociaţia Presei Independente şi este finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii.

 

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ziua Ușilor Deschise la Fundația Youth Development for Innovation și Academy+Moldova
Next Atenţie! Se anunţă concurs de selectare a participanţilor la Cursul de lungă durată în Formare de Formatori - ediţia 2018
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *