Înregistrează-te împreună cu întreaga familie la Hell Run by Naturalis 2018

Hell Run by Naturalis, mini maraton hallowen, sporter md

Dacă ai impresia că o dată cu instalarea anotimpului rece, sportul și mișcarea intră în „hibernare”, să știi că nu ai deloc dreptate! Înregistrează-te împreună cu întreaga familie la cursa de alergare Hell Run by Naturalis 2018!

Hell Run by Naturalis este o cursă nocturnă, în care pot participa de la mic la mare, toți doritorii de mișcare și distracție! Singura condiție de care trebuie să ții cont este alegerea „echipamentului”: costumele de carnaval sunt obligatorii.

Mini-maratonul de 4,2 km va fi „bântuit” de creaturi înfricoșătoare care te vor distra și te vor umple cu dispoziție bună, iar pe lângă asta, de-a lungul traseului fiecare alergător va fi răsplătit cu dulciuri și cadouri din partea partenerilor!

Așadar, toți neînfricații și curajoșii sunt invitați să se înregistreze la cea mai tare cursă dedicată Halloween-ului.

Evenimentul se va desfășura pe 27 octombrie, începând cu ora 18:00, în Grădina Botanică. Startul cursei va fi dat la ora 20:00. Prețul pentru participare: 100 lei. 

Înregistrează-te aici.

Organizatori: organizația sportivă Sporter, cel mai popular forum pentru femei din Moldova mama.md și cel mai mare panou de anunțuri online 999.md.

Previous Construiește adăposturi pentru păsări și câini la un atelier organizat de NANU Market
Next BDR Associates îți oferă șansa să desfășori un intership în domeniul comunicării și jurnalismului
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *