Implică-te în dezvoltarea unei societăți mai bune cu The Child of Moldova

Debate, The children of Moldova,

Putem să ajutăm fără să cerem nimic în schimb? Putem fi generoşi cu muncă şi, mai ales, cu timpul nostru? Echipa „The Child of Moldova” crede că da.

Grupul de inițiativa “The Child of Moldova” vine cu o nouă idee de proiect, în care îndeamnă tinerii să se implice în dezvoltarea unei societăți mai bune, unde predomină empatia și ajutorul acordat celor aflați în necesitate.

Evenimentul va avea loc pe 21 aprilie, ora 11:00, în incinta Preturii Botanica.

La eveniment sunt așteptați cei care planifică să se familiarizeze cu elementele de baza a unor dezbateri, asistând la competiția dintre echipele formate. În cadrul dezbaterilor vor concura diferite Cluburi de Dezbateri și ONG-uri din capitală.

La campionat va fi propusă o moțiune ce poate facilita apariția unor idei, care, ulterior, pot fi implementate de către membrii “The Child Of Moldova”, pentru a satisfice unul dintre cele mai mari obiective ale organizatiei, si anume combaterea problemelor esentiale cu care copiii se confunta zi de zi.

Știm că nu se face primăvară cu o floare. Știm că, din păcate, orice surpriză sau cadou am oferi unor copii nefericiți, nu înseamnă nici a sută parte din căldură unei familii sau a copilăriei lipsite de griji pe care orice om ar trebui să o cunoască. Nu credem că doar de Crăciun trebuie să ne amintim de copiii nefericiți, tocmai de aceea vă așteptăm la eveniment pentru a dezbate și a propune noi idei ce vor fi utilizate ulterior pentru a-i ajuta pe cei mai triști decât noi.

În caz că sunt doritori de a participa drept membru al unei echipe, tot ce e nevoie de făcut e să completați formularul

Accesul este liber, dar la intrare va fi amplasat un bol pentru donații, si cei cu inima mare vor putea contribui la imbunatatirea conditiilor copiilor aflati in dificultate, astfel banii adunati fiind ulterior utilizați pentru organizarea evenimentelor în incinta orfelinatelor din Chișinău, și nu doar.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Asociația Little People recrutează voluntari
Next Participă la competiția UTM Rube Goldberg și dezvoltă o mașinărie
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 4 =