Asociația Little People recrutează voluntari

Little people, Voluntariat,

Asociația Little People a conceput un program de suport psihosocial care să răspundă la nevoile specifice copiilor și adolescenților cu cancer prin intermediul activităților de suport desfășurate de specialiști și voluntari ai asociației.

Voluntarii se implică în activitățile terapeutice cel puțin o dată pe săptămână între orele 16:00 – 18:00, de luni până vineri, în cadrul Institutului Oncologic. Activitățile terapeutice se desfășoară sub îndrumarea coordonatorului, în urma căruia se fac mici rapoarte de activitate în limba engleză.

Cei se vor înregistra vor fi contactați  și ulterior invitați la interviul de selecție. Persoanele selectate vor beneficia de o serie de training-uri de pregătire și supervizare a coordonatorului pe toată perioada desfășurării activităților, materialele de lucru fiind asigurate de către asociație.

Dacă ești interesat să dăruiești zâmbete și suport supereroilor în lupta împotriva cancerului într-o manieră structurată, expediază CV-ul și scrisoarea de intenție, ambele în limba engleză, la adresa de email: alittlepeoplemoldova@gmail.com  până pe data de 26 aprilie, 2019.

Previous Vino la „Starting your own Business” și descoperă experiența antreprenorilor din domeniul IT
Next Implică-te în dezvoltarea unei societăți mai bune cu The Child of Moldova
Laura Catărău
About the author

Laura Catărău

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *