Iată care sunt cele mai cunoscute cărți de dezvoltare personală!


Există cărți de dezvoltare personală, care au influențat definitiv modul oamenilor de a gândi și de a trăi. Iată o listă cu unele dintre cele mai bune cărți de dezvoltare personală, pe care lumea le-a citit vreodată.

„Întreabă-te de ce” de Simon Sinek

Întreabă-te de ce, de Simon Sinek

Cartea lui Simon Sinek a devenit un fenomen internațional pentru că pune accentul pe ceva ce face parte din fibra noastră: “de ce”-ul nostru. Care sunt motivele pentru care facem ceea ce facem?

Te-ai întrebat vreodată de ce faci ceea ce faci zi de zi? Adică, acele acțiuni înseamnă ceva pentru tine? Te “ating”, este ceea ce îți dorești cu adevărat să faci sau s-a întâmplat să ajungi să le faci, dar ai renunța bucuros la ele și ți-ai schimba cariera, studiile, alegerile, relațiile?

Pornind de la astfel de întrebări, Simon Sinek ne încurajează să ne găsim “de ce”-ul personal și în afaceri. Și să îl urmăm.

„Limita inferioară” de Florin Roșoga

https://florinrosoga.ro/wp-content/uploads/carte-florin-rosoga-limita-inferioara-2d.jpg

Ideea de bază a cărții este că majoritatea eșecurilor au loc atunci când suntem la început: cele mai multe falimente au loc în primii ani ai unei afaceri. Cele mai multe relații eșuează în primii ani, iar la modul general există o “limită inferioară”, un set de credințe limitative și obiceiuri toxice care ne împiedică să reușim la început.

„Regula 10X” de Grant Cardone

Regula 10X: Singura diferență dintre succes și eșec dezvoltă ideea că pentru a avea succesul dorit avem nevoie să întreprindem acțiuni masive. Este nevoie, ne spune Grant Cardone, să stabilim obiective care sunt cu 10X mai mari decât ne dorim noi în realitate și apoi să facem de 10X mai multe acțiuni necesare pentru a ajunge acolo.

„Darurile Imperfecțiunii”, de Brené Brown

Brené Brown vorbește despre curajul de a ne accepta imperfecțiunile și despre a găsi în noi ceva ce este acea autenticitate a noastră. Despre a renunța la preconcepțiile la care le putem avea despre noi înșine și despre a ne gestiona “umbrele”, emoțiile negative, rușinea, partea noastră întunecată.

Reporter Youth.md: Șchiopu Felicia

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Telegram, Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Sărbătorim 30 de ani de relații diplomatice dintre Statele Unite ale Americii și Republica Moldova
Next Job full-time // Darwin.md angajează contabil
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply