Ia parte la EcoVisio FreeShop și donează sau fă schimb de lucruri la cel mai „bazar” din capitală

ecovisio, freeshop, bazar, donatii lucruri

FreeShop-ul EcoVisio nu intră în hibernare, ci se mută la casă nouă, ferită de frigul lui decembrie. Și nu oriunde, ci în buricul târgului la DC Donuts & Coffee, loc cu gogoși de vis și decor ca dintr-o carte poștală.

În afară de locație, nimic nu se schimbă: EcoVisio FreeShop rămâne cel mai cel „bazar” din Capitală, unde iei lucrușoarele de care s-au despărțit alții – fără bani, fără condiții, fără ”donații sugerate”. Dacă ai deja dulapul burdușit, poți să aduci la noi ce nu-ți mai place și crezi că merită o a doua șansă. Tot ce rămâne la final va merge către Charity Centre for Refugees și alte organizații de caritate.

Ce poți să aduci la FreeShop? Haine și accesorii – de femei, de bărbați, de copii, de maturi, de vară, de iarnă, de toate felurile și toate modele. Important e să fie curate, nevătămate, cu (mai toți) nasturii la locul lor.

Bunt primite și cosmetice, câtă vreme nu sunt expirate și nu au intrat în contact direct cu pielea (ca rujul, de exemplu).

Evenimentul va avea loc pe 9 decembrie, ora 12.00.

Dacă ai întrebări, puteți să o contactați pe Clara – +373 607 905 14. Dacă nu aveți întrebări, vă așteptăm duminică să contribuim la circuitul bunurilor în natură și să redescoperim bucuriile pe gratis!

Previous Vino la expoziția de artă și află cum poți salva râul Ciuluc
Next Vino și creează-ți propria hartă a viselor
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *