HelpAge International, filiala unei organizații non-profit înregistrate în Marea Britanie, caută o companie de audit, care să efectueze auditul proiectului: „Consolidarea drepturilor omului a persoanelor în vârstă și a femeilor din Moldova” finanțat de Federal Ministerul Cooperării și Dezvoltării Economice (BMZ) prin HelpAge Germany (HAD) și implementat de HelpAge International în Moldova (buget total 503 296 EURO).
Proiectul propus este să se asigure respectarea dreptului la protecție pentru grupurile vulnerabile, de risc: femeile și bărbații în vârstă și/sau persoanele abuzate în baza de gen. În cazul în care apar încălcări, victimele pot solicita asistență adecvată. Proiectul își propune să rezolve problema lipsei unui potențial tehnic a instituțiilor publice, pe probleme de violență și abuz bazat pe gen; să se asigure că societatea civilă se poate angaja cu guvernul în aceste probleme și să le țină cont; și sprijinirea rețelelor societății civile la nivel comunitar pentru a aduce servicii de conștientizare și sprijin pentru aceste probleme persoanelor vulnerabile.
HelpAge International intenționează să efectueze un audit al activităților implementate în perioada proiectului 01.09.2016 – 30.04.2020, pentru care anunță licitația de selecție a unei companii de audit.
Organizația caută un auditor extern, independent și calificat.
Calificarea contabilului autorizat trebuie să fie verificată și confirmată de Ambasada Germaniei sau de o altă instituție recunoscută (de ex. Cameră de comerț).
În timpul auditului, accentul principal va fi pus pe următoarele aspecte:
- Dacă fondurile au fost utilizate în mod corespunzător și dacă toate reglementările BMZ (descrise în acordul de proiect) au fost respectate;
- Costurile și veniturile reale sunt comparate cu costurile și veniturile țintite, care sunt prezentate în cel mai recent plan de finanțare asupra căruia au convenit partenerul de proiect și HAD;
- Dacă raportul financiar final respectă înregistrările contabile;
- Consiliere pentru îmbunătățirea organizării probelor contabile și a sistemului de raportare financiară;
- Alte aspecte relevante pentru audit, astfel cum sunt specificate în TOR, care trebuie furnizate firmei de audit selectate.
Procedură și raportare:
Un raport pentru perioada 01.09.2016 – 30.04.2020 trebuie să fie furnizat în limbile engleză și română.
Auditorul va propune recomandări pentru soluționarea lacunelor identificate, fiind prezentat în ordinea de prioritate pentru soluție.
Structura ofertei:
- Descrierea companiei;
- Numele companiei, adresa, persoana de contact și numărul de telefon;
- Lista organizațiilor pentru care societatea de audit a efectuat audituri în ultimii 5 ani;
- Copia licenței activităților de audit;
- Descrierea calificării membrilor echipei de audit;
- CV-urile auditorilor care vor efectua auditul;
- Ofertă financiară în engleză.
Criterii de eligibilitate:
- Prezentarea setului complet de documente indicate în Structura ofertei, indicată mai sus;
- Experiență relevantă în auditul solicitat, specific organizațiilor neguvernamentale;
- Calificarea auditorului / echipei de audit care va efectua auditul;
- Cea mai avantajoasă / competitivă ofertă care respectă calitatea / prețul indicatorului.
Termenul prelungit pentru depunerea ofertelor: 27 martie 2020.
Cererile trebuie trimise la adresa: MD-2005, Chișinău, str. Banulescu Bodoni 57/1, din.431, (022) 22 50 98 (Iulia Pavlov) sau prin e-mail la adresa officehelpage@gmail.com
Descoperă mai multe oferte de job, alături de youth.md!
No Comment