Oportunitate de voluntariat virtual pentru tineri. Centrul RVC îți propune mai multe posibilități


Centrul RVC voluntariat online

Oportunitate de voluntariat virtual pentru toți cei cărora le pasă! Centrul RVC propune mai multe posibilități de a continua activitatea de voluntar în mediul online.

În legătură cu situația actuală din țara noastră, Centrul Republican RVC trece la voluntariat virtual! Perioada prin care trecem acum, este o șansă de a experimente noi posibilități de a petrece timpul cu utilitate.

Pentru că voluntariatul, într-adevăr, nu are granițe, implică-te acum în activitățile propuse de Centru! Circumstanțele de astăzi nu sunt un motiv pentru a opri activitățile, ci mai degrabă, acum, unii oameni au nevoie de ajutorul nostru mai mult ca oricând.

Dacă dorești să ajuți, să te apropii de comunitatea centrului și să faci fapte bune – alătură-te echipei acum! Centrul RVC propune mai multe funcții, pentru fiecare gust, cu care o să te poți descurca bine fără a vă părăsi casă.

Pentru toate întrebările, precum și pentru informații detaliate, sunați la 0 (60) 062039. Iar pentru a te înscrie – accesează acest link.

În acest grup, (click aici) vei găsi toate detaliile despre funcțiile pentru care poți opta în calitate de voluntar.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de youth.md!

Previous Professional Engineering Competition pentru liceenii pasionați de inginerie
Next Job // HelpAge International caută o companie de audit pentru un proiect
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *