Eveniment interactiv pentru tineri. Cupa Liceelor la ,,Ce? Unde? Când?” 2020


Eveniment interactiv pentru tineri

Dacă îţi plac jocurile intelectuale şi doreşti să-ţi susţii echipa favorită, vino la un eveniment interactiv pentru tineri, marca ,,Ce? Unde? Când?”!

Etapa finală a Cupei Liceelor se va desfăşura la data de 26 ianuarie 2020, la Chișinău, pe un pachet de 48 de întrebări, structurate în 4 runde.

La sfârşitul acestui eveniment interactiv pentru tineri, în baza rezultatelor obţinute de echipe, se vor alcătui două clasamente:

  • clasamentul pe echipe;
  • clasamentul pe licee.

Etapa preliminară a avut loc în luna octombrie – decembrie, în instituții de învățământ din Chișinău și din alte localități ale Republicii Moldova. Scopul acestora a fost de a identifica cele mai bune echipe din țară.

Vor participa doar elevii curenţi ai instituţiei de învăţământ preuniversitar pe care o reprezintă (școală, liceu, colegiu). Echipa va fi formată din minimum 4 şi maximum 6 jucători de bază, având maximum 2 jucători de rezervă. Competiţia va determina echipa câştigătoare în baza nr. de răspunsuri corecte, de asemenea, va determina instituţia câştigătoare în baza sumei răspunsurilor celor mai bune 3 echipe.

Pentru mai multe detalii, accesați linkul: https://www.facebook.com/cuc.moldova/.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Vino la "Analiza situațiilor financiare"- eveniment organizat de PROACTIVE
Next Oportunitate pentru tineri: Cum să comunici eficient cu publicul ţintă? Participă la Neurocopywriting
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *