Gala Studenților Originari din RM are nevoie de tineri activi în echipă


Liga Studenților Originari din RM

Îți faci studiile peste hotare? Alătură-te unei echipe tinere și active, care reunește studenții originari din RM. Gala Studenților Originari din Republica Moldova are nevoie de tine!

Gala Studenților Originari din Republica Moldova (GSORM) își propune identificarea și promovarea studenților originari din RM de peste hotare. Organizația are nevoie de tineri care care urmează studii superioare la universități internaționale și obțin rezultate academice sau extra-curriculare remarcabile.

Gala Studenților Originari din Republica Moldova sunt în căutare de membrii noi pentru organizarea celei de a VIII-a ediție. Dacă ești motivat, perseverent, ambițios și vrei să fii schimbarea de mâine, atunci nu ezita să completezi formularul de mai jos pentru a face parte din echipa organizatorică a celui important eveniment dedicat studenților ce își fac studiile peste hotarele Republicii Moldova.

Domenii în care poți să te implici:

  • Event officer;
  • Stabilire și coordonare de parteneriate;
  • Media și comunicare;
  • Grafic design;
  • Content writer.

Pe lângă sarcinile per diviziune, vei participa inclusiv la luarea tuturor deciziilor legate de desfășurarea proiectului dar și a evenimentului propriu zis.

Dacă ai întrebări legate de un departament anumit, GSORM a lansat campania Live cu GSORM. În fiecare joi, un fost membru al echipei organizatorice își împărtășește experiența și explică de ce merită să te implici în acest proiect.

Nu ezita să te alături echipei și să descoperi adevăratul lider din tine!

Pentru a te înscrie, completează formularul de pe site http://galastudentilor.md/selectie-echipa-2020/ până pe data de 30 aprilie 2020.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job în Hâncești: psiholog în cadrul centrului „Brândușa”
Next Webinar gratuit pentru părinți despre siguranța online
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × five =