NOUTATEA ZILEI – lansarea cărții „Maeștrii Elementelor și Răpitorul Timpului” de Marcelina Simion


lansare de carte

NOUTATEA ZILEI – lansarea cărții „Maeștrii Elementelor și Răpitorul Timpului” de Marcelina Simion! Vino pe 8 septembrie 2021, ora 16:00 la biblioteca municipală B.P.Hașdeu și cunoaște tânăra scriitoare!

Marcelina Simion e o tânăra de 19 ani, din satul Drăgușenii Noi, raionul Hîncești, care își face debutul în literatură publicând primului său roman „Maeștrii Elementelor și Răpitorul Timpului”.

Pasiunea Marcelinei Simion pentru a scrie a început încă din clasele primare. Însă din 2016 și-a început un proiect mai amplu. Pentru cei care încă nu știu, ea a început să-și scrie povestea într-un caiet de matematică și nu s-a gândit că poate o să ajungă s-o publice. Ulterior, lucrarea sa a luat alte forme, iar adolescent își caută un loc cald în lumea literaturii.

„În fața sabiei sentimentul n-are puterea”

Romanul care urmează să fie lansat miercuri, „Maeștrii Elementelor și Răpitorul Timpului”, este scris într-o maniera științifico-fantastică și reprezintă lupta Maeștrilor Elementelor împotriva Răpitorului Timpului.

Acțiunea romanului are loc într-un univers paralel, unde personajele principale află despre secretele naturii. Aici ei află că legile naturii sunt diferite și fiecare element este stăpânit de un maestru cu ajutorul căruia se menține echilibrul.

Echipa care, de fapt, salvează lumea numără șase Maeștri ai Elementelor. Patru dintre ei stăpânesc elementele inițiale aer, apă, pământ, foc și doi pe cele adiacente metalul și lemnul.

Răpitorul Timpului este un proaspăt evadat care a fost Maestru al Timpului, dar egoismul și drama socială prin care a trecut l-a distrus, creând un maniac răzbunător în calea căruia nimic și nimeni nu are importanță mai mare decât o pânză de păianjen pe un hol întunecat.

„Prinți și prințese devenite regi și regine;
Oameni simpli transformați în eroi;
Drame și neliniștite!”

„Acesta este prințul Ivan, fiul țarului rus. Cum a ajuns el rege și ce în ce constă drama prin care a trecut? Ce pierdere a avut atât de dureroasă cât să-l distrugă emoțional? Și cine este cea cu care își va continua viața, se va căsători și va avea un copil?

Pot doar să vă spun că (scuzați-mi melodramatismul) „prima dragoste este întotdeauna ultima, cum ar spune Nicolae Dabija, dar, permiteți-mi să continui, mereu găsim o altă dragoste care să fie prima și irepetabilă.”- asta e ceea ce spune autoarea romanului.

Pentru detalii accesați pagina evenimentului, făcând click AICI.

Reporter Youth.md: Bucur Bianca-Ionela

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous YK Neovita te invită la o ședință despre gestionarea emoțiilor negative
Next Artcor a dat start concursului Interactive Storytelling și unei serii de workshop-uri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 6 =