Află despre schimbările politice și economice la Tbilisi Transformational Leadership Forum 2018

leadership, program, democratie, TTLF

Institutul georgian pentru Studii Startegice (GISS) implementează proiectul-pilot Tbilisi Transformational Leadership Forum (TTLF) 2018. Scopul proiectului este să elaboreze un program de conducere pentru tinerii lideri din Parteneriatul Estic și alte patru state membre ale UE pentru a-și îmbunătăți înțelegerea despre transformările politice și economice, să-și aprofundeze cunoștințele lor despre dinamica politică, de securitate, economică și socială din cadrul Parteneriatului estic și dincolo de acesta.

Programul desfășoară un forum unic pentru liderii emergenți de a se conecta, a face schimb de experiență și a obține o pregătire practică pentru a-și dezvolta cunoștințele și setul de competențe.

Proiectul constă din două etape:

Etapa A – organizarea unui forum care va fi găzduit de GISS în Tbilisi, Georgia;

Etapa B – o vizită de studiu la Stockholm, Suedia.

În timpul vizitei de studiu în Suedia, participanții vor avea șansa de a interacționa cu factorii de decizie și experți locali pentru a obține o expunere din prime surse despre cele mai bune practici asociate cu Suedia. Doar participanții din țările Parteneriatului estic vor fi invitați să participe la excursia de studiu.

De program pot beneficia câte doi reprezentanți din fiecare țară, care:

  • lucrează în calitate de angajați guvernamentali, cadre universitare, precum și profesioniști în sectorul privat sau ONG-uri;
  • are vârsta între 24-35 de ani;
  • cunoaște limba engleză (fluent);
  • este cetățean al uneia dintre următoarele țări: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Estonia, Georgia, Lituania, Republica Moldova, Polonia, Suedia și Ucraina.

Programul va acoperi costurile de călătorie și de cazare ale participanților pe durata programului.

Dacă ești interesat, expediază dosarul până pe 7 septembrie 2018 la adresa de email gissinstitute@gmail.com, cu mențiunea „TTLF 2018 – Aplicație”. Dosarul va conține o scrisoare de motivare și CV-ul actualizat în limba engleză, care va conține și două persoane de referință.

Sursa: armacad.info.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//Șef pe comunități la ADCENTER
Next JOB//Asistent de oficiu în cadrul unei agenții de traduceri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − eleven =