Fundația Regina Pacis organizează tradiționala Campanie de Crăciun „ÎNCĂLZEȘTE O INIMĂ”


regina pacis campanie de craciun

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Fundația Regina Pacis organizează tradiționala Campanie de Crăciun „ÎNCĂLZEȘTE O INIMĂ”, ediția a VI-a. Organizăm această campanie ținând cont de riscurile pandemiei, dar și de necesitatea stringentă de a asigura prânzurile calde bătrânilor nevoiași, care vin zilnic la Cantinele sociale Regina Pacis după hrana ce le asigură existența.

Anul acesta lansăm campania într-un format nou, cu implicarea minimă a voluntarilor, cu respectarea strică a măsurilor de prevenire a infecției COVID, dar cu speranța că bunătatea oamenilor nu are limită și nici restricții.

Perioada campaniei:

În perioada 24 – 31 decembrie 2020, vă îndemnăm să procurați produse alimentare greu perisabile (făină, cereale, paste făinoase, zahăr, ulei, conserve etc) și să le lăsați în boxele pentru alimente ale Fundației Regina Pacis care vor fi instalate la ieșirea din magazinele din capitală. Noi vom prelua produsele, iar din ele vom pregăti zilnic prânzuri calde pentru 180 de bătrâni nevoiași care necesită suport alimentar și vom distribui pachete cu alimente pentru persoanele țintite la pat.

Rețelele de magazine care susțin inițiativa: Kaufland, Metro, N1, Fourchette, Bonus.

Ajutor acordat:

Provocările sunt mari, atât pentru persoanele aflate în situație de risc, cât și pentru organizațiile-umbrelă care acordă asistență și susținere socială oamenilor nevoiași. Pandemia de COVID-19 a blocat în spatele ușilor închise sute și mii de bătrâni aflați în incapacitate de a se întreține. Pe parcursul anului, am acordat atenție deosebită persoanelor în etate, cu ajutorul vostru, împreună cu partenerii și voluntarii, am pregătit și distribuit bătrânilor nevoiași peste 54 000 prânzuri calde, în jur de 500 pachete alimentare și am fost parte activă a Campaniei umanitare “Comunitatea contează”, desfășurată în perioada stării de urgență.

Facem în continuare apel la bunătatea tuturor, ne adresăm persoanelor fizice, agenților economici, instituțiilor media, doritorilor de a face o faptă bună în susținerea bătrânilor nevoiași!

Date de contact: Tel.: 022 235511. Email: office@reginapacis.org
Adresa: or. Chișinău, str. Sfatul Țării 17 – Fundația Regina Pacis

Descoperă mai multe oportunități și activități pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Workshop: Cum filmezi calitativ cu telefonul mobil?
Next Voluntariat pentru tineri: Echipa Emisiunii Tineri pentru TINEri caută o persoană interesată de video
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *