Forum EDU+ 2020: Eveniment pentru formatori, traineri și toți cei intersați de educație non formală și antreprenoriat social


eveniment pentru formatori edu forum online

Forum EDU+ 2020 este un eveniment pentru formatori, profesori, educatori, facilitatori, pedagogi, traineri în domeniul antreprenoriatului social și alte persoane interesate de educația și antreprenoriat social din Republica Moldova.

Forumul EDU+ 2020 se va desfășura în 2 etape tematice:

  • 21 august 2020 – antreprenoriat social. În această zi, participanții vor face cunoștință cu rezultatele proiectului internațional Erasmus+ „Social Entrepreneurship: Tools & Trainers” (Antreprenoriatul social: instrumente și formatori), vor avea ocazia să testeze mai multe instrumente educaționale pe tema antreprenoriatului social.
  • 22 august 2020 – învățare mixtă (învățare online și offline) și educație on-line în secolul XXI.

A doua zi a forumului va fi dedicată temei învățării online și integrării sale posibile în activități în școli, în cursuri de instruire și învățarea auto-dirijată (inclusiv și în cadrul învățământului de zi).

Înregistrare pentru participarea la forum aici. Participanții se pot înregistra și participa atât într-o zi cât și în ambele zile ale forumului. Vă creați propriul plan de participare – învățarea este în mâinile voastre!

Detalii suplimentare, poți găsi accesând pagina de facebook a evenimentului.

Acest eveniment pentru formatori, pedagogi și alții este organizat de EDU+ EducationMoldovaEcoVisio şi EcoVisio Facilitators.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Timpul se scurge. Citeşte despre 5 experiențe ce merită trăite până la 20 de ani!
Next Prevent spreading bullying: what can you do? Take action!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − eighteen =