Cîștigă una din cele 240 de burse SINGA Awards pentru studiile de doctorat 


Singapore
birchesgroup.com

Cine organizează? Agency for Science, Technology and Research A*STAR
Ce? Program de burse SINGA Awards pentru studiile de doctorat
Termen limită: 1 ianuarie 2018
Unde? Studiile se vor face în Singapore

Detalii:
SINGA Awards se acordă în fiecare an elevilor de top din întreaga lume. Premiile sunt disponibile pentru studiile de doctorat fie la Universitatea Națională din Singapore (NUS), fie la Universitatea Tehnologică Nanyang (NTU) sau la Universitatea de Tehnologie și Design din Singapore (SUTD) și oferă o bursă în valoare de 2000 $ pe lună. Vor fi acordate 240 de premii SINGA. Domeniile studiilor sunt: Științe biomedicale și Științe fizice și inginerie.
Instruirea se va desfășura în limba engleză la laboratorul ales de dvs. la institutele de cercetare A*STAR, NTU, NUS sau SUTD. Elevii vor fi supravegheați de cercetători distinși și renumiți în aceste laboratoare.
Studenții internaționali cu o pasiune pentru cercetarea științei și ingineriei, calificări academice excelente, rapoarte bune de la arbitrii universitari și fluență în limba engleză sunt încurajați să aplice pentru acest premiu. TOEFL, IELTS și GRE nu sunt necesare. Cu toate acestea, solicitanții pot indica scorurile lor în formularul de cerere online dacă au efectuat deja oricare dintre aceste teste.

Condiții:

Solicitanții trebuie să completeze și să trimită un formular de cerere online. În timpul aplicației online trebuie să fie încărcate obligatoriu copiile electronice ale următoarelor documente:

1. Document de identitate sau pașaport;
2. O fotografie recentă în format JPEG / PNG;
3. Certificat de licență sau o scrisoare de certificare de la universitate la care vă faceți studiile (dacă este cazul);
4. Transcriere a foii matricole (Master – Master’s Academic Transcripts) (dacă există);
5. Certificat de diplomă de masterat sau o scrisoare de certificare de la universitate cu privire la candidatura dvs., dacă certificatul dvs. de diplomă nu a fost încă conferit (în limba engleză);
6. Opțional: 2 rapoarte de recomandare (să fie completate și transmise online de către arbitri) ;
7. Opțional: Rezultate GRE / IELTS / TOEFL / SAT I & II / GATE. Termenul limită de depunere a candidaturii: termenul limită de depunere a candidaturilor este 1 ianuarie 2018, pentru aportul din august 2018.

Formularul și mai multe detalii găsiți pe pagina.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vezi cine sunt câștigătorii celei de a XV-a ediții a Festivalului Voluntarilor
Next Focus group: Să schimbăm sistemul învățământului profesional pentru noi!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − seven =