Fii „cheese friendly”, susține producătorii autohtoni și degustă la iarbă verde

say cheese day, producatori autohtoni, branzeturi si cascaval, horodiste

Sărbătoarea cașcavalurilor și a brânzeturilor fabricate în Moldova revine în 2019 la cea de-a treia ediție. Producătorii locali de brânzeturi și cașcavaluri, sunt gata să-și etaleze produsele, celor mai fideli consumatori. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația de Solidaritate franco-moldavă „Vent d’Est”.

„Say cheese” este o sărbătoare ce combină experiența turistică cu cea gustativă. Te așteaptă: momente de revelație cu natura, drumeții la cascadele de la Țîpova, călătorii cu trăsura prin Horodiște, cu popasuri la localnici, un târg al producătorilor autohtoni de cașcaval artizanal și desigur cea mai amplă degustare de cașcaval produs în Moldova.

De asemenea, vei avea parte de: bucate cu și din cașcaval/brânzeturi; degustări de cașcaval; wine and cheese pairing; drumeții, activități sportive și tot ceea ce înseamnă natural, spiritual și activ.

Conceptul evenimentului presupune un program definit pe ore, astfel încât vizitatorii să fie antrenați în activități pe tot parcursul zilei. Doritorii de a participa la acest eveniment sunt așteptați în mod obligatoriu de la început și anume la orele 12.00, pe 9 iunie, la Horodiște.

Participarea la eveniment este de 50 de lei în care va fi inclusă o degustare de vin și cașcaval și o cupă de vin spumant la intrare. Locurile sunt limitate, de aceea asigură-ți un loc, procurând bilete din timp. O poți face online https://shop.madein.md/bilet-say-cheese-2019 sau la oficiul Madein.md (Alecu Russo 15, et. 6, of. 58)

Fii gata pe 9 iunie să vezi toți producătorii de cașcaval.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ia-ți prietenii și vino la cel mai colorat eveniment al lunii iunie: să-ți pictezi și să-ți iai traista acasă
Next JOB//Ziarul de Gardă angajează reporter de investigație
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *