5 ecranizări care au la bază subiecte legate de medicină


Filmele sunt captivante și atunci când ating teme dureroase și mai necunoscute de unii oamenii, iar medicina aprofundată este cu siguranță îndepărtată de majoritatea. Dacă ești interesat de medicină și vrei să petreci timpul liber vizionând filme sau seriale ce au la baza lor acest domeniu, atunci articolul respectiv este exact pentru tine!

THE GOOD DOCTOR (serial)

Ca să vă motivez și să vă îndemn să vizionați acest serial vă zic doar că personajul principal este un tânăr chirurg cu autism și sindrom de savant, care își folosește „darurile” medicale extraordinare la unitatea chirurgicală a Spitalului St. Bonaventure.

OXYGEN (film)

În rolul principal este o femeie blocată într-o capsulă, iar cu timpul oxigenul de acolo scade și scade, astfel ea începe să halucineze. Scopul său este de a deschide cât mai repede capacul, iar pentru ca să aflați toate detaliile, trebuie neapărat să priviți filmul!

EVERYTHING (film)

Maddy, personajul principal, se tratează de SCID, o tulburare imună, ce nu permite eroinei să interacționeze cu lumea din afara pereților casei sale. Mama sa, are grijă în totalitate de aceasta, dar până la urmă se află că Maddy nu este bolnavă, iar mama sa a mințit-o atâția ani doar pentru că era prea egoistă. Recomand acest film dacă sunteți iubitori de drame!

FLATLINERS (film)

Filmul pune în acțiune 5 studenți de la medicină, care sunt foarte curioși despre ce se întâmplă după moarte, astfel aceștia își opresc inima pe rând, făcând experimente asupra propriului organism.

NEW AMSTERDAM (serial)

Totul începe când Max Godwin  devine directorul medical al spitalului şi nu trece nici măcar o oră până când medicul cel sufletist arată că este gata să dea de pământ cu establishment-ul spitalului: Max concediază întregul departament de cardiologie pe motiv că medicii pun banii şi bunăstarea spitalului mai presus de sănătatea pacienţilor. “How can I help”, repetă la nesfârşit directorul şi descoperim treptat că sunt nenumărate moduri în care spitalul îşi poate îmbunătăţi serviciile.

Un film bun nu încurcă niciodată! Pe lângă faptul că primești plăcere de la vizionarea acestuia, afli multe lucruri foarte interesante. Filmele sunt o artă aparte, ele motivează, îndeamnă și te fac să te simți mai bine.

Petrece-ți timpul util și plăcut, alegând filme de calitate și bun gust!

Nu ezita să ne urmăresti și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Cojocaru Selinia

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tinerii activi din toată Moldova s-au reunit în cadrul Forumului FYLM 2021
Next Call for participants for Erasmus+ international seminar!
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 20 =