„Festivalul Voluntarilor” urmărește Gala de Premiere!


Festivalul Voluntarilor 2020

„Festivalul Voluntarilor” – un eveniment despre voluntari, pentru voluntari și în cinstea voluntarilor. Vezi cum va avea loc Gala de Premiere a celor mai activi voluntari!

Timp de 4 luni, echipa organizatorică a proiectului, a adunat din toate colțurile țării, experiențe de succes ale voluntarilor, instituțiilor gazdă a activității de voluntariat, ONG-urilor, grupurilor de inițiativă și companiilor private, care au realizat și susținut acțiuni de voluntariat pe parcursul anului 2020.

Iar în data de 5 decembrie 2020, de Ziua Internațională a Voluntarilor, ora: 18:00, TE invităm ONLINE pentru a vedea cine sunt câștigătorii concursului.

Echipa Fundației pentru Educația Non-Formală aduce sincere mulțumiri tuturor aplicaților în cadrul concursului și vom avea grijă ca fiecare participant, să recepționeze certificatul de participare. În 2020 am demonstrat „Voluntarii fac diferența”!

„Festivalul Voluntarilor – 2020” este organizat de Fundația pentru Educația Non-Formală, cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2020.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous [foto] Frunzișul de toamnă. Cum îl valorificăm?
Next La Chișinău s-a desfășurat cea de-a V-a ediție a Moldova In Fashion Conference
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + 19 =