Acceptă provocarea. Echipează-te pentru Climate 2024!


Sunteți invitați să vă alăturați sau să creați o echipă pentru a participa la o provocare inovatoare organizată pentru studenții, stagiarii și absolvenții tineri de la EGIS. Scopul este de a dezvolta soluții creative și eficiente pentru adaptarea și conviețuirea în fața riscurilor climatice.

Despre ce merge vorba?

În fiecare an, Egis și makesense îi sprijină pe peste 500 de tineri din mai mult de 50 de țări să abordeze probleme reale din comunitățile lor, ajutându-le să se adapteze la schimbările climatice.

Care sunt premiile?

Pentru această a treia ediție, va fi amplificat sprijinul acordat proiectelor, oferindu-le o șansă reală de a deveni realitate. Pe lângă premiul în bani de până la 5.000 de euro, va fi acordată o stimulare suplimentară de până la 7.000 de euro câștigătorilor care demonstrează că au lansat proiectul cu succes.

Tu ești gata pentru provocare?

Există diverse strategii de adaptare la riscurile climatice, iar soluția voastră poate combina mai multe abordări. Este posibil să alegeți una sau mai multe categorii în care să acționați.

Pentru a vă înscrie sau pentru mai multe informații, accesați link-ul de înregistrare. Alăturați-vă echipei pentru a face o schimbare pozitivă în lupta împotriva schimbărilor climatice!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă oportunitățile de învățare și creare în cadrul unui laborator creativ
Next TOR // Consultant/ă național/ă (junior) pentru dezvoltarea și elaborarea planurilor de acțiuni
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =