Faci parte dintr-o organizație de tineret?Beneficiază de o nouă oportunitate de finanțare în cadrul programului EU4Youth


Proiectul finanțat de UE „EU4Youth: Implicarea și Abilitarea Tinerilor” a anunțat un nou apel de granturi pentru organizațiile de tineret din  Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Georgia  și Ucraina.

Schema de granturi mici are ca scop îmbunătățirea calității și extinderea activităților pentru tineret. Organizațiile de tineret ale societății civile (OSC) sunt invitate să propună și să testeze măsuri și practici inovatoare care să implice tinerii, în special cei din zone îndepărtate și mai puțin favorizate.

Propunerile de proiecte trebuie să acopere următoarele domenii tematice:

  • Schimbările climatice și mediul înconjurător;
  • Includerea tinerilor cu mai puține oportunități; 
  • Participarea tinerilor la redresarea Ucrainei (numai organizațiile de tineret cu sediul în Ucraina sunt eligibile pentru a depune o cerere).

Valoarea grantului nu va depăși 15.000 EUR per proiect.

Pentru a aplica, participanții sunt rugați să transmită propunerea de proiect, bugetul, CV-urile personalului propus și certificatul de înregistrare al ONG-ului până la data de 26 iunie 2024.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să descărcați liniile directoare privind schema de granturi mici specifice țării dumneavoastră. Aceste orientări includ datele de contact pentru transmiterea documentelor propunerii de grant, precum și alte detalii importante.

Dacă aveți întrebări legate de granturi, vă rugăm să contactați coordonatorul național din țara dumneavoastră: Republica Moldova (anastasia.esanu@giz.de).

Oportunitatea de finanțare este oferită în cadrul programului „EU4Youth: Implicarea și Abilitarea Tinerilor”, implementat de Agenția Germană pentru Cooperare Internațională (GIZ), cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și al Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare din Germania.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Burse postdoctorale în cadrul programului UE Marie Skłodowska-Curie
Next Vino pe 4 iunie la Startup Grind Chișinău și află secretele startup-ului global Parkopedia, prezent în 20.000 de orașe
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + four =