,,Faceţi cunoştinţă cu Sabrina Deleanu, tânăra care realizează torbiţe hand-made”


 Realizarea unui produs care poate contribui la dezvoltarea societăţii este o provocare dificilă, însă nu imposibilă. Acest fapt este demonstrat şi de ideea inedită a Sabrinei ce şi-a îndeplinit scopul bine definit prin realizarea torbiţelor la comandă, cu suportul echipei ,,Super Like », în cadrul proiectului Abilitarea economică a tinerilor care este implementat cu suportul Terre des Hommes Moldova.  Astfel, de la vârsta de 16 ani se ocupă cu extinderea acestei mici afaceri prin care îmbină utilul cu plăcutul.

  În următorul articol, Sabrina, îţi va povesti despre etapele acestui proces şi care sunt factorii de care trebuie să ţii cont dacă doreşti să materializezi o idee.

                                      #Cine este protagonista noastră

,,Mă numesc Deleanu Sabrina, am 16 ani probabil mă ocup cu elaborarea torbiţelor ecologice. Consider că este o idee inedită deoarece ajută la dezvoltarea societății noastre. Pentru mine arta este o modalitate de exprimare a emoțiilor, gândurilor și sentimentelor. Aici am încercat să îmbin frumosul cu plăcutul.

#Despre experienţa de tânăr antreprenor

 ,,Din propria mea experiență pot spune că să fiu un tânăr antreprenor la o vârstă fragedă este o provocare dar și o oportunitate de a învăța și de a crește. În această aventură am învățat că determinarea și pasiunea sunt cheia succesului. Este important să cauți mentori sau modele de succes de la care să te inspiri. De asemenea, trebuie să fii pregătit pentru eșecuri și obstacole. Dar,  să nu te descurajezi și să continui să urmezi visul.

#Sfaturi pentru tinerii care doresc să înceapă un proiect

 ,,Doar cu ajutorul echipei Super Like am încercat și am reușit să-mi pun această idee în aplicare. Am cunoscut oameni cărora le mulțumesc și mă bucur pentru că am avut ocazia să-i cunosc. Pentru tinerii care au idei dar nu-și pot pune în evidență potențialul le-aș sugera să-și exploreze pasiunile și interesele, să înceapă să-și stabilească obiective mici realizabile și să lucreze în mod constant pentru a le atinge.  Nu uitați să vă acordați timp și să vă permiteți să greșiți pentru că asta face parte din procesul de învățare și creștere, și bineînțeles în tot ceea ce faceți aveți încredere în voi și potențialul vostru.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Atelier de creație: Ziua recunoștinței
Next Instrumente de inteligență artificială | Program pentru profesori și elevi
Super Like
About the author

Super Like

No Comment

Leave a reply